Life

Jurnalistul sportiv Alexandru Tămășescu, găsit fără suflare în casă. Apropiații, șocați de moartea subită

Jurnalistul sportiv Alexandru Tămășescu, găsit fără suflare în casă. Apropiații săi sunt șocați de moartea sa subită, pentru că nu știau să aibă probleme de sănătate.
07.10.2022 | 17:40
Jurnalistul sportiv Alexandru Tamasescu gasit fara suflare in casa Apropiatii socati de moartea subita
Jurnalistul sportiv Alexandru Tămășescu, găsit fără suflare în casă. Foto: Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Este doliu în presa din România. Un cunoscut jurnalist sportiv s-a stins din viață. Este vorba despre Alexandru Tămășescu, în vârstă de 46 de ani.

Jurnalistul sportiv Alexandru Tămășescu, găsit mort în casă

Jurnalistul a fost găsit fără suflare în propria sa casă, după ce un amic a decis să meargă să vadă ce se întâmplă cu el și de ce nu mai răspunde la telefon.

ADVERTISEMENT

Atunci, acesta l-a găsit pe jurnalist fără viață și a alertat autoritățile. Apropiații spun că nu știau ca el să aibă probleme de sănătate sau vreo boală și s-au declarat șocați de trecerea în neființă a acestuia.

Vestea a venit ca un șoc și pentru că în urmă cu doar o săptămână, Alexandru Tămășescu a participat la un raliu din Capitală, fiind zâmbăreț și fără să dea vreun semn că s-ar simți rău.

ADVERTISEMENT

Alexandru Tămășescu era divorțat și avea o fetiță.

Alexandru Tămășescu era trainer la academia lui Titi Aur

Titi Aur, care era prieten cu Alexandru Tămășescu s-a declarat șocat de această veste și a mărturisit că la început a crezut că este vorba despre o glumă, pentru că nu s-ar fi așteptat niciodată ca el să moară.

Alexandru Tămășescu era trainer la academia lui Titi Aur, unde îi învăța pe oameni cum să conducă defensiv.

ADVERTISEMENT

Acesta era mereu prezent la raliuri și filma, făcând reportaje pentru televiziune. Titi Aur a spus că se cunoștea demult cu jurnalistul care a murit și erau prieteni buni.

„Din păcate, Dumnezeu să-l odihnească, am auzit în această dimineață, mi-au spus colegii mei de la academie, de la concursurile de conducere defensivă.

ADVERTISEMENT

Și asta pentru că era unul dintre colegii noștri, unul din trainerii noștri. Eu mă cunosc cu el de foarte mult timp. Am făcut cu el emisiuni, am participat la emisiuni pe care le făcea el.

Ne filma de fiecare dată la raliu și făcea reportaje pentru diferite televiziuni. Era prietenul nostru, era din anturajul nostru, iar pentru mine, în afară de prietenie, a fost unul din trainerii noștri foarte buni”, a spus Titi Aur, prieten cu acesta, pentru Realitatea TV.

ADVERTISEMENT
Tags: