News

Jurnalistul Valentin Boeru a murit la vârsta de 65 de ani: „Va fi mereu printre noi cu textele lui”

Jurnalistul Valentin Boeru a murit. Iată ce mesaje de condoleanțe au transmis apropiații săi
21.10.2021 | 15:59
Jurnalistul Valentin Boeru a murit la varsta de 65 de ani Va fi mereu printre noi cu textele lui
Jurnalistul Valentin Boeru a murit la vârsta de 65 de ani: „Va fi mereu printre noi cu textele lui”. Sursa foto: Național.ro
ADVERTISEMENT

Valentin Boeru a muncit în ultimul deceniu la Ziarul Național. Vestea tristă a morții sale a fost făcută chiar de redacția la care a lucrat în ultima parte a vieții lui.

A murit jurnalistul Valentin Boeru. Acesta avea 65 de ani

Totuși, nu se știe care este cauza morții jurnalistului, pentru că acest lucru nu este specificat. În schimb, în mesajul publicat de cei de la Național.ro se arată cât de mult îi va fi simțită lipsa jurnalistului.

ADVERTISEMENT

În anunțul respectiv se arată că jurnalistul a murit prea devreme, dar lasă în urma lui multe amintiri, inclusiv unele scrise, prin textele sale publicate în toată cariera și care rămân posterității.

Despre el, colegii spun că „scria frumos și când critica”, iar amintirea lui nu va fi niciodată uitată pentru că textele lui din presă le vor aminti celor care l-au iubit de vocea și stilul său aparte.

ADVERTISEMENT

Mesajul emoționant transmis după moartea ziaristului

”Mult prea repede, la 65 de ani, ziaristul Valentin Boeru a plecat. Vali avea mereu cuvintele la el într-o presă care trăiește din poze sub care pune „no comment”. 

Vali ne-a fost un coleg și un prieten în urma căruia rămân pagini pline, suculente, savuroase.

Vali scria frumos și când critica. Vali ne va lipsi, deja ne lipsește, dar va fi mereu printre noi cu textele lui. Îți mulțumim pentru tot, Vali Boeru!”, a transmis echipa Ziarului Național după moartea jurnalistului.

ADVERTISEMENT

Apropiații plâng trecerea în neființă a lui Valentin Boeru

Mesajele de condoleanțe au curs și pe rețelele de socializare, acolo unde oamenii și-au exprimat regretul despre trecerea în neființă a jurnalistului, dar au spus și câteva cuvinte de laudă la adresa lui.

„Colegul meu, Valentin Boeru, s-a prăpădit astăzi. Drum lin către Cer, Vali!”, a scris și Claudia Marcu pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Totodată, Valentin Boeru este numit de o apropiată a sa „unul dintre puținii jurnaliști adevărați” din România. Aceasta chiar povestește că a vrut să îl sune în cursul zilei de joi, dar a fost prea târziu.

„Unul dintre puținii jurnaliști adevărați ai acestei țări, un OM minunat! Azi dimineață, la cafea mă gândeam să-l sun pe Vali, să văd ce mai face…

Pentru că eram pe fugă, am amânat și mi-am propus să-l sun în această după-amiază”, a spus una dintre apropiatele ziaristului, Doriana Chiracu, pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT
Tags: