Life

Justin Bieber suferă de două boli grave. Cântărețul își întrerupe activitatea muzicală

Justin Bieber a anunțat că se retrage pentru o perioadă de pe scena muzicală din cauza unor probleme de sănătate cu care a fost diagnosticat în ultimii doi ani.
09.06.2022 | 19:45
Justin Bieber sufera de doua boli grave Cantaretul isi intrerupe activitatea muzicala
Justin Bieber, anunț important pentru fani. De ce și-a anulat următoarele concerte. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântărețul suferă de două boli grave, motiv pentru care îşi întrerupe activitatea muzicală în plin turneu. Vedeta în vârstă de 28 de ani nu va urca pe scena evenimentului din Toronto care face parte din Justice World Tour.

Justin Bieber, anunț important pentru fani. De ce și-a anulat următoarele concerte

Justin Bieber a făcut un anunț important pentru fanii săi. Artistul s-a văzut nevoit să-și anuleze următoarele concerte din cauza stării sale de sănătate. A descoperit că are două boli grave, una fiind Lyme.

ADVERTISEMENT

Vestea a venit după ce în ultimii ani s-a vehiculat că vedeta ar consuma substanțe interzise. Acesta este motivul pentru care nu arată tocmai bine și are nevoie de o pauză de recuperare, precizând că va spune mai multe în niște documentare.

„Am boala Lyme, precum și o mononucleoză cronică gravă. Mulți au spus că arăt oribil, că iau metamfetamină etc., dar nu și-au dat seama că am fost diagnosticat recent cu boala Lyme. 

ADVERTISEMENT

Am o mononucleoză cronică gravă care mi-a afectat pielea, funcțiile creierului, energia și sănătatea în general. Aceste lucruri vor fi explicate mai departe într-o serie de documentare pe care o voi pune în curând pe YouTube.

Au fost doi ani dificili, dar acum primesc tratamentul potrivit care mă va ajuta să vindec această boală până acum incurabilă”, a spus starul pop pe rețelele de socializare, conform protv.ro.

ADVERTISEMENT

Justin Bieber, nerăbdător să revină pe scenă

Justin Bieber a mai precizat că este nerăbdător să revină pe scenă, unde se va întoarce cu forțe proaspete, mărturisind că a făcut tot ce se putea pentru a se simți mai bine, dar din păcate, boala s-a agravat. Acum medicul i-a cerut să ia o pauză.

„Vă iubesc, mă voi odihni și apoi mă voi întoarce într-o formă mai bună decât înainte”, a mai precizat cântărețul de 28 de ani, în social media.

ADVERTISEMENT
Tags: