Cele mai citite

Video. Justin Kluivert, pe urmele tatălui! A marcat un hattrick pentru Ajax

Fiul lui Patrick Kluivert începe să strălucească la cel mai înalt nivel. A marcat un hattrick pentru Ajax în campionat şi granzii îl urmăresc deja pentru un transfer.
Autor: Marian Popovici | 27.11.2017 | 09:04
Video. Justin Kluivert, pe urmele tatălui! A marcat un hattrick pentru Ajax

Justin Kluivert are doar 18 ani şi în debutul acestui an a făcut pasul la echipa mare a lui Ajax. Iar fiul lui Patrick Kluivert arată că este hotărât să o ia pe urmele tatălui său, reuşind să înscrie un hattrick în meciul din campionat cu Roda. 

Ajax a câştigat cu 5-1 meciul, însă omul partidei a fost Justin Kluivert, care a marcat trei goluri de pus în ramă, toate în urma unor acţiuni superbe. Oaspeţii au condus, însă Kluivert a egalat în minutul 45+1. 

Kluivert, cotat la 3 milioane de euro 

În partea secundă, “lăncierii” s-au dezlănţuit şi au marcat de patru ori. Kluivert a reuşit să marcheze golurile de 3-1 şi 5-1 în minutele 60, respectiv 85. Justin Kluivert a jucat 9 meciuri în actualul sezon şi încet devine o certitudine pentru Ajax Amsterdam.

Justin Kluivert este cotat în acest moment la 3 milioane de euro. Atacantul olandez a intrat deja sub radarul mai multor echipe importante din Premier League şi Primera Division care sunt interesate pentru un transfer. 

VEZI VIDEO REZUMAT AICI 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!