Fotbal intern

Justin Ștefan lansează un nou atac către FRF: ”Daum și Contra nu aveau ce să caute la națională. Plătiți eșecuri grave!”

07.03.2021 | 14:10
Justin Stefan lanseaza un nou atac catre FRF Daum si Contra nu aveau ce sa caute la nationala Platiti esecuri grave
ADVERTISEMENT

Secretarul LPF, Justin Ștefan, aduce acuzații grave conducerii FRF și amintește cazuri care au generat pierderi mari de ”imagine, de resurse și de bani”.

Neimplementarea sistemului VAR, care generează critici după critici la adresa arbitrilor români, dar și ultimele campanii de calificare ale echipei naționale de fotbal a României, sunt cele mai recente ”obuze” lansate de Ștefan către conducerea FRF.

ADVERTISEMENT

”E cazul să eliberăm fotbalul de așa zisele ’bunele practici’”, a tunat oficialul LPF.

Diciziile FRF, catastrofale în opinia lui Ștefan

Deși nu o spune direct, secretarul general al LPF, Justin Ștefan, îi cere șefului FRF să renunțe la funcție și îl acuză că sub conducerea lui fotbalul românesc a intrat într-o zonă de conflict.

”Când o instituție are un caz de rezolvat, e ceva normal. Când o instituție devine ea însăși un caz, e o problemă.

ADVERTISEMENT

Ce ne facem însă când o instituție, devenită caz, nu mai poate ieși din avalanșa de astfel de ’cazuri’, nerezolvate și generatoare de pierderi mari, de imagine, de resurse, de bani? FRF, deci”, a scris Justin Ștefan pe pagina lui de Facebook.

Daum, o numire bizară. Contra, o victimă

În opinia oficialului LPF, numirea lui Cristoph Daum la cârma echipei naționale de fotbal a României a fost o greșeală, iar succesorul Cosmin Contra a fost o victimă.

ADVERTISEMENT

”În casa (Casa Fotbalului – n.r.) de unde ni se trâmbița despre ’transparență’ și ’bună guvernare’, cazurile ’Daum’, ’Contra’ și multe altele… Plătiți pentru eșecuri grave”, a mai scris Ștefan pe pagina de socializare.

Acesta a amintit și cazul lui Sebastian Colțescu, neapărat de FRF după scandalul din meciul din Liga Campionilor dintre PSG și Istanbul Basaksehir, când a fost acuzat de rasism, acuzații considerate nefondate de către UEFA.

ADVERTISEMENT

”A fost umilit în fața lumii pe nedrept”, și-a exprimat opinia Justin Ștefan pe contul personal de Facebook.

ADVERTISEMENT