Fotbal intern

Justin Ștefan, prima reacție după noile cazuri de Covid-19 de la Craiova: ”Jucătorii vor face un nou test”. Veste proastă pentru Dinamo

23.07.2020 | 23:19
Justin Stefan prima reactie dupa noile cazuri de Covid19 de la Craiova Jucatorii vor face un nou test Veste proasta pentru Dinamo
ADVERTISEMENT

Secretarul general al LPF, Justin Ștefan, a oferit o primă reacție după noile cazuri de Covid-19 de la Universitatea Craiova.

Oltenii au anunțat două cazuri de Covid-19 în rândul membrilor staff-ului tehnic, iar FANATIK a aflat că este vorba de secundul Gheorghe Ciurea și de preparatorul fizic Cornel Blejan.

ADVERTISEMENT

De asemenea, unul dintre testele efectuate în rândul jucătorilor a fost neconcludent și urmează să fie repetat.

Reacția lui Justin Ștefan după cazurile de Covid-19 de la Craiova

”Am vorbit cu domnul Costeșin și mi-a confirmat cele două cazuri din rândul staff-ului și cel neconcludent care va fi repetat mâine, când toți jucătorii vor face un nou test la cererea DSP Dolj”, a fost reacția lui Justin Ștefan după noile cazuri de Covid-19 de la Craiova.

ADVERTISEMENT

Intrat telefonic la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport, secretarul general al LPF a vorbit și despre situația de la Dinamo: ”La acest moment, Dinamo nu poate fi programată. Dinamo ar putea să-și joace meciurile și după 5 august.

Nu cred că o sancțiune de pierdere a meciurlor cu 3-0 este oportună acum. Există posibilitatea ca Dinamo să joace meciurile rămase cu juniorii, dar cred că din perspectivă sportivă ar fi o nedreptate”.

ADVERTISEMENT

”Vom avea o întâlnire cu reprezentanții deținătorilor drepturilor TV săptămâna viitoare și o Adunare General a Ligii pe 30 iulie pentru a vedea ce se poate face. Totul se va decide în Adunarea Generală din 30 iulie”, a declarat Ștefan.

În schimb, oficialul LPF a precizat că nu a primit nicio cerere din partea clubului Dinamo de întrerupere a campionatului sau a play-off-ului: ”M-am întâlnit cu domnul Bălănescu, dar discuțiile nu au atins un astfel de punct. Mai sunt de testat Iași, Sepsi și Viitorul, în rest toate testele din play-off, în afară de Dinamo, sunt negative”.

ADVERTISEMENT

Ionuț Negoiță, încă patronul lui Dinamo, cere și el înghețarea campionatului și să nu retrogradeze nicio formație, considerând că în aceste condiții speciale nu primează meritul sportiv.


  • (P) Cota BETANO pentru Astra – U Craiova: 1,83 este cota pentru “1x”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT