Life

Justin Timberlake a fost arestat. Celebrul artist, prins băut la volan. Ce acuzații îi aduc oamenii legii

Justin Timberlake a fost arestat. Artistul american s-a urcat la volan sub influența alcoolului. Ce acuzații îi sunt aduse de către polițiști?
18.06.2024 | 20:28
Justin Timberlake a fost arestat Celebrul artist prins baut la volan Ce acuzatii ii aduc oamenii legii
Justin Timberlake, arestat. Sursa foto: People
ADVERTISEMENT

Probleme cu legea pentru Justin Timberlake. Celebrul cântăreț american a fost arestat de oamenii legii după ce a fost prins la volan sub influența alcoolului. Ce acuzații îi sunt aduse pentru fapta sa și ce trebuie să facă mai departe?

Justin Timberlake, probleme cu legea

Faimosul artist internațional a fost prins băut la volanul mașinii sale, în noaptea de luni, 17 iunie, în Hamptons. Între timp, a fost eliberat, dar asta nu înseamnă că va scăpa nepedepsit. Ce au hotărât oamenii legii de peste Ocean?

ADVERTISEMENT

Marți, 18 iunie, Justin Timberlake a fost dus în fața unui judecător. În weekend, el trebuie să susțină două concerte în Chicago, iar după va mai avea alte două show-uri în New York City, programate pentru săptămâna viitoare.

Artistul ieșea dintr-un restaurant unde a luat cina cu prietenii când a fost identificat de polițiștii americani. Ghinionul său a fost că mașina oamenilor legii era staționată chiar în fața locației, iar aceștiau încercau să depisteze șoferi urcați beți la volan.

ADVERTISEMENT

Justin Timberlake a fost prins în jurul orei 12:00 noaptea și imediat a fost tras pe dreapta. Din fericire, nu a provocat un accident rutier și nici nu a rănit sau, mai grav, ucis pe cineva care se deplasa regulamentar pe stradă.

”Justin ieșise să ia cina cu prietenii, iar o mașină de poliție era staționată chiar în fața restaurantului, așa cum se întâmplă de cele mai multe ori. Se uitau după oameni care pleacă după miezul nopții și ar putea fi băuți.

ADVERTISEMENT

Justin a plecat la 12:30 noaptea și a fost tras pe dreapta imediat. Nimeni nu a fost rănit și nu a existat nicio dramă”, a justificat o sursă din anturajul lui Justin Timberlake pentru publicația TMZ.

Cât de beat era Justin Timberlake?

De altfel, NBC News relatează că Justin Timberlake era atât de beat încât abia putea vorbi. Mai mult, oamenii legii ar fi spus la secția unde l-au dus că mirosea puternic a alcool. Asta în vreme ce cântărețul se apăra spunând că nu a consumat decât un pahar de ”Martini”.

ADVERTISEMENT

Totodată, Justin Timberlake a refuzat recoltarea de probe biologice. Dacă se va hotărî de către judecători că Justin Timberlake a săvârșit o faptă gravă, nu este exclus ca interpretul să ajungă după gratii, iar în cel mai ușor caz să primească amendă.

ADVERTISEMENT