News

Justițiarul de Berceni s-a ales cu o brățară de monitorizare. Ce este obligat să facă Alexandru Constandachi după ce a fost acuzat de hărțuire

Justițiarul din Berceni, Alexandru Costandachi, s-a ales cu o brățară de monitorizare pentru agresori. Acesta este nevoit acum să respecte anumite obligații.
25.11.2022 | 19:37
Justitiarul de Berceni sa ales cu o bratara de monitorizare Ce este obligat sa faca Alexandru Constandachi dupa ce a fost acuzat de hartuire
Justițiarul din Berceni s-a ales cu o brățară electronică pentru agresori. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Numele lui Alexandru Costandache a devenit cunoscut publicului larg pe internet. Acesta este supranumit Justițiarul de Berceni, având în vedere faptele eroice pe care le-a tot făcut de-a lungul timpului.

Alexandru Costandache, monitorizat cinci zile cu brățara pentru agresori

Se pare însă că trecutul Justițiarului din Berceni nu este unul atât de curat. Fosta sa parteneră, Diana, a depus în urmă cu doi ani o plângere de Hărțuire împotriva bărbatului.

ADVERTISEMENT

De abia acum însă, oamenii legii s-au mobilizat și au făcut ceva în acest sens.

Denisa, fosta parteneră a lui Alexandru Costandache, a fost sunată de polițiști pentru a se prezenta la secție. Ulterior oamenii legii au stabilit că bărbatulnu va mai putea să se apropie de tânără la o distanță mai mică de 200 de metri.

Acesta va purta o brățară electronică pentru agresori, cu ajutorul căreia va fi monitorizat pentru cinci zile, au dezvăluit surse din Poliția Capitalei pentru Libertatea.

ADVERTISEMENT

”M-au sunat de dimineață, să merg să completez un formular, să vedem dacă e risc iminent.

Am răspuns la întrebările dintr-un chestionar și a ieșit că e risc iminent”, a povestit Diana, pentru Libertatea.

Menționăm că după cele cinci zile, perioadă în care este valabilă ordinul de restricție, Diana va fi nevoită să meargă în instanță pentru a cere prelungirea lui.

ADVERTISEMENT

Reacția lui Alexandru Costandache după decizia luată de oamenii legii

Justițiarul din Berceni însă nici nu are de gând să se apropie de fosta sa iubită.

”E o chestie administrativă, nu este o chestie penală. Cine vrea să se apropie de ea? Eu vreau să fug e ea”, a spus bărbatul, după decizia luată de oamenii legii.

În ceea ce privește acuzațiile care i-au fost aduse, Denisa, fosta iubită a lui Alexandru Costandache, îl acuza pe acesta în urmă cu doi ani că i-ar fi dat sute de apeluri, dar și mesaje și e-mailuri săptămâni la rând, venind de asemenea și la apartamentul ei.

ADVERTISEMENT

Totodată, aceasta nu ar fi singura ”victimă” a lui Alexandru Constandachi. Libertatea mai scrie că bărbatul ar fi hărțuit și alte foste partenere.

ADVERTISEMENT
Tags: