News

Justiţiarul din Berceni şi-a îngrozit fosta prietenă, deşi se află sub supravegherea poliţiei. Brăţara de monitorizare l-a dat de gol, la câteva ore după ce i-a fost montată

Alexandru Constandachi, alias Justiţiarul din Berceni, a încălcat ordinul de protecţie la doar câteva ore după ce i-a fost montată brăţara de monitorizare
26.11.2022 | 21:23
Justitiarul din Berceni sia ingrozit fosta prietena desi se afla sub supravegherea politiei Bratara de monitorizare la dat de gol la cateva ore dupa ce ia fost montata
Justiţairul din Berceni a ajuns el însuşi cercetat Sursa foto: Justiţiarul din Berceni
ADVERTISEMENT

Alexandru Constandachi, supranumit Justiţiarul din Berceni, a respectat doar câteva ore ordinului de restricţie prin care i se interzicea să se apropie la mai puţin de 200 de metri de fosta sa prietenă. Deşi i s-a montat brăţară care să-l monitorizeze, bărbatul s-a întors la aceasta după doar câteva ore.

Din “justiţiar”, a ajuns el însuşi cercetat

Poliţia i-a montat vineri brăţara de monitorizare lui Alexandru Constandachi, însă după numai şase ore şi jumătate acesta se afla din nou în apropiere de tânăra care ceruse ordin de protecţie împotriva sa. Fata a intrat în panică în momentul în care telefonul a început să sune, alarmând-o că bărbatul se află la o distanţă de mai puţin de 200 de metri.

ADVERTISEMENT

“Justiţiarul din Berceni” a fost imediat interpelat de poliţie, însă s-a apărat spunând că nu a fost un gest intenţionat, întâmplarea făcând ca el să conducă maşina prin zonă, fără să ştie că a încălcat distanţa legală.

“Nu a trecut nimeni intenționat să sune alarma. Cine dracu ar avea chef să se ducă la secție, să stea două ore? Eu, din păcate, sunt o persoană mult mai elevată ca să îmi pierd timpul cu show-uri din astea grotești”, ar fi declarat Alexandru Constandachi, potrivit observatornews.ro.

ADVERTISEMENT

Diana, fosta sa prietenă, a obţinut ordin de protecţie după ce a fost hărţuită de acesta în mod constant după septembrie 2020, când cei doi s-au despărţit, după o scurtă relaţie. Abia vineri, 25 noiembrie 2022, poliţiştii au decis monitorizarea sa cu o brăţară, în timp ce dosarul de află la Secţia 11 de Poliţie.

Alexandru Constandachi şi-a căpătat renumele de “Justiţiarul din Berceni” după ce în urmă cu câţiva ani, alături de alţi prieteni, a început să organizeze operațiuni de flagrant ale unor presupuși prădători sexuali. Scopul grupului lui Constandachi era de a aduna probe şi a le preda poliţiei.

ADVERTISEMENT

Acţiunile sale s-au viralizat în mediul online, iar tânărul de 31 de ani a fost invitat chiar şi în Parlament, pentru a discuta despre un proiect de lege anti-grooming (atunci când un adult creează o relație strânsă cu un minor pentru a-i câștiga încrederea și a abuza de el – n.r.).

Acum, Constandachi este el însuşi cercetat, iar procurorii ar putea dispune luni prelungirea perioadei de protecţie, după incidentul de vineri, când bărbatul a încălcat ordinul de restricţie.

ADVERTISEMENT
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am...
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am mâncat? Răducioiu și-a vomitat mațele”
Japonia mănâncă mici și sarmale. Românul care le prepară: „Clienții ling farfuria“ VIDEO
Japonia mănâncă mici și sarmale. Românul care le prepară: „Clienții ling farfuria“ VIDEO
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Pasiune, furie, crimă: ucisă la 21 de ani de iubit, într-un apartament închiriat...
Pasiune, furie, crimă: ucisă la 21 de ani de iubit, într-un apartament închiriat din Sibiu. Mărturia vecinului care le-a bătut la uşă cu câteva ore înainte
Ce pensie poate avea, de fapt, Irinel Columbeanu, şi ce face cu banii...
Ce pensie poate avea, de fapt, Irinel Columbeanu, şi ce face cu banii fostul milionar în euro
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
PENSIE sau INDEMNIZAȚII LUNARE? Confuzie majoră privind BANII PENSIONARILOR
PENSIE sau INDEMNIZAȚII LUNARE? Confuzie majoră privind BANII PENSIONARILOR
O nouă tentativă de blat, marca Pro TV!? Cine ar fi, de fapt,...
O nouă tentativă de blat, marca Pro TV!? Cine ar fi, de fapt, câștigătorul de la Românii au talent 2024: ”Tu ai cele mai mari șanse”
Scandal cu protecția copilului la poarta Claudiei Pătrășcanu. Gabi Bădălău acuză că nu...
Scandal cu protecția copilului la poarta Claudiei Pătrășcanu. Gabi Bădălău acuză că nu a fost lăsat să își vadă copiii
Monica Tatoiu, dezamăgită de băiatul ei. Victoraș a supărat-o foarte tare. ”Este cinic,...
Monica Tatoiu, dezamăgită de băiatul ei. Victoraș a supărat-o foarte tare. ”Este cinic, am o mare problemă cu el. Înseamnă că în viața mea am făcut niște prostii și plătesc”
Zelenski spune că aliații Kievului „se tem” de o înfrângere a Rusiei și...
Zelenski spune că aliații Kievului „se tem” de o înfrângere a Rusiei și ar vrea ca Ucraina „să câștige în așa fel încât Rusia să nu piardă”
Iubirea demult uitată a Corinei Chiriac. A iubit un cântăreț celebru, dar a...
Iubirea demult uitată a Corinei Chiriac. A iubit un cântăreț celebru, dar a părăsit-o în tinerețe: „Eu aveam 19 ani, ea puțin mai mult”