Fotbal international

Juve – Milan, amânat din cauza coronavirus! Nici Napoli – Inter, a doua semifinală din Cupa Italiei, nu se mai joacă

04.03.2020 | 15:38
Juve  Milan amanat din cauza coronavirus Nici Napoli  Inter a doua semifinala din Cupa Italiei nu se mai joaca
ADVERTISEMENT

Meciul dintre Juventus Torino și AC Milan, contând pentru returul semifinalei Cupei Italiei, a fost amânat din cauza coronavirus. Decizia vine cu 24 de ore înainte de startul partidei.


UPDATE, 4 martie, 15:39. La o zi după ce returul Juventus – Milan din semifinalele Cupei Italiei a fost amânat, oficialitățile din Napoli au decis ca și meciul dintre echipa lui Gennaro Gattuso și Inter, meci tot din manșa retur al careului de ași, să fie amânat de teama coronavirus.

ADVERTISEMENT
  • 12 meciuri din Serie A și Cupa Italiei au fost amânate până acum din cauza coronavirus
  • 2500 de italieni sunt infectați cu acest virus
  • 79 de decese s-au înregistrat pe teritoriul Italiei


Juve – Milan, amânat din cauza coronavirus

Semifinala Juventus – AC Milan se adaugă listei de 10 meciuri din Serie A amânate în ultimele două săptămâni în Italia, toate din cauza epidemiei de Covid-19.

ADVERTISEMENT

Inițial, oficialii au decis să permită disputarea partidei cu porțile închise. Ulterior, au permis accesul fanilor gazdă, cu mențiunea că oaspeții de la Milan vor avea interzis pe stadion. În cele din urmă, s-a ajuns la varianta amânării partidei, din motive de securitate.

Conform cotidianului La Stampa, Juventus nu va avea ocazia miercuri, 4 martie, să forțeze calificarea în finala Cupei, decizia fiind luată în ultimul moment.

ADVERTISEMENT

Torinezii au terminat la egalitate meciul tur de la Milano, scor 1-1, însă acum competiția a fost amânată pe termen nedeterminat din cauza coronavirusului.

Autoritățile locale nu au vrut să-și asume niciun risc, în condițiile în care Lombardia, de unde provine AC Milan, este printre cele mai afectate provincii de coronavirus

ADVERTISEMENT

Jucătorii lui AC Milan au aflat vestea amânării partidei în timp ce erau pe drum spre Torino și au fost nevoiți să se întoarcă la Milano.

A doua semifinală, dintre Napoli și Inter, se va disputa fără suporterii oaspeți în tribune. Desigur, până joi la ora meciului lucrurile s-ar putea schimba și partida ar putea fi amânată.

Italia rămâne cea mai afectată țară din Europa, când vine vorba de epidemia de coronavirus. Italienii se confruntă momentan cu 2502 cazuri înregistrate și 79 de decese.

  • 92,856 de cazuri de coronavirus au fost înregistrare la nivel mondial
ADVERTISEMENT
Tags: