Pariuri sportive

Juve o învinge pe Real în finala UCL – pronosticul lui Dănciulescu la pariuri online

Intr-o recenta analiza video postata pe canalul de YouTube al Unibet, Ilie Dumitrescu si Ionel Danciulescu analizeaza sansele celor doua echipe din finala UEFA Champions League. Juve - Real este...
03.06.2017 | 17:54
Juve o invinge pe Real in finala UCL  pronosticul lui Danciulescu la pariuri online
ADVERTISEMENT

Intr-o recenta analiza video postata pe canalul de YouTube al Unibet, Ilie Dumitrescu si Ionel Danciulescu analizeaza sansele celor doua echipe din finala UEFA Champions League. Juve – Real este programat pe 3 iunie, pe Millennium Stadium din Cardiff. Dincolo de principalele pronosticuri argumentate solid din punct de vedere tehnic, cei doi analisti au fost provocati de casa de pariuri online Unibet sa isi expuna si cate un pronostic bazat pe sentimente si senzatii personale. Daca Ilie Dumitrescu merge pe “ambele marcheaza” si asteapta chiar peste 2,5 goluri in marele meci, Ionel Danciulescu nu isi ascunde simpatia pentru Juve, pe care o vede castigatoare a trofeului din acest sezon.

Ilie Dumitrescu spune ca Juve – Real este finala ideala a Ligii Campionilor, daca luam in calcul evolutiile celor doua echipe in acest sezon: “Juve a eliminat-o in sferturi pe Barcelona, iar Realul a trecut succesiv de Bayern si Atletico, doua formatii puternice, obisnuite sa atace ultimul act al competitiei. La Cardiff, cred ca se va da ora exacta in fotbalul mondial, in materie de tactica de joc. Va fi un duel interesant intre Allegri si Zidane si o confruntare stelara pe teren, intre cel mai bun atac din Champions League, cel al Realului, si cea mai buna aparare, a Batranei Doamne”.

ADVERTISEMENT

Ionel Danciulescu observa ca Juve – Real este reeditarea finalei din 1998 de la Amsterdam, castigata atunci de madrileni, cu 1-0. Dupa 19 ani, italienii au posibilitatea sa-si ia revansa si sa-si treaca in palmares al treilea succes. “De partea cealalta, spaniolii vor sa-si apere trofeul, pentru a intra in istorie ca fiind prima echipa care reuseste aceasta performanta, in actualul format al Ligii. Se intalnesc practic cele mai bune echipe din acest sezon al competitiei. Juve este neinvinsa in 12 meciuri, iar Realul are o singura infrangere in fata lui Atletico, in semifinale. Ambele au antrenori si jucatori de top si sunt foarte determinate sa castige trofeul. Juve si Realul au insa stiluri de joc diferite. Italienii, ca de fiecare data, sunt excelenti in defensiva, dar au crescut mult si pe faza ofensiva, unde au doi jucatori determinanti, Dybala si Higuain. De partea cealalta, Realul ramane in primul rand o forta ofensiva, cu Ronaldo si Benzema in prim plan, o echipa care isi tine adversarul sub presiune si care este capabila sa marcheze oricand se impune”, adauga Expertul Unibet.

Unul dintre pariurile recomandate este “Juve nu pierde”, cota 1,52 pe unibet.ro. “Este posibil ca Bianconeri sa nu piarda in fata Realului, daca ne amintim performanta recenta din dubla cu Barcelona, echipa pe care a eliminat-o fara gol primit. Italienii au cea mai buna aparare din Liga, cu doar 3 goluri primite in 12 meciuri. Toti jucatorii s-au subordonat planului tactic de organizare de joc pe faza defensiva, gandit de Alegri. Juve mentine o distanta mica intre linii si face un presing agresiv, ceea ce face foarte dificila apropierea de poarta lui Buffon”, explica Ilie Dumitrescu.

ADVERTISEMENT

unnamed (2)

“Juve nu a pierdut niciun meci in acest sezon al Ligii, avand 9 victorii si 3 remize. In cele 12 jocuri, italienii au fost condusi o singura data, de catre Sevilla, dar au revenit si au castigat cu 3-1. Juve are o defensiva “de fier”, dar sunt curios ce se va intampla daca Realul va deschide scorul. Defensiva va ramane la fel de prudenta sau isi va asuma riscuri, sustinand efortul general al echipei pentru egalare?”, comenteaza si Danciulescu.

Cei doi analisti ai Unibet se asteapta de asemenea ca Ronaldo sa inscrie cel putin o data – pariu cu cota 2,50. “Cristiano Ronaldo este un jucator fenomenal, caruia ii place sa doboare recorduri. Acum are ocazia sa devina primul care marcheaza in trei finale de Liga Campionilor. Ronaldo a inscris 10 goluri in acest sezon al Ligii, iar de 5 ori a reusit sa deschida scorul. In finala de la Cardiff, lusitanul va fi determinant”, mai spune Ilie Dumitrescu.

ADVERTISEMENT

unnamed

Goluri se asteapta insa de ambele parti (cota 1,96 pentru situatia in care ambele echipe marcheaza). In ultimele 4 intalniri directe, atat torinezii, cat si Real au marcat. “O finala de Liga Campionilor este un meci clar de totul sau nimic. Invingatorii iau trofeul si devin eroi, iar de finalisti nu prea isi mai aminteste nimeni. Asa ca fiecare echipa isi propune sa inscrie, pentru ca numai marcand poate castiga. Tendinta este clara daca analizam ultimele 6 finale, cand ambele formatii au fost prezente pe tabela de marcaj”, incheie Danciulescu.

unnamed (1)