Juventus a câștigat a patra oară consecutivă Cupa Italiei! Cum au sărbătorit torinezii. Foto

Ionut Neamţu    Traian Terzian   
în Fotbal international
10/05/2018, 10:48
Juventus a câștigat a patra oară consecutivă Cupa Italiei! Cum au sărbătorit torinezii. Foto GALERIE FOTO
Massimiliano Allegri sărbătorește câștigarea Cupei Italiei pentru a patra oară consecutiv cu Juventus Torino

Juventus Torino a câștigat a patra oară consecutivă Cupa Italiei, după ce a învins, miercuri seară, cu scorul de 4-0, formația AC Milan. După o primă repriză echilibrată, ”Bătrâna Doamnă” s-a dezlănțuit în partea secundă și a marcat de patru ori profitând de gafele portarului Gianluigi Donnarumma.

La finalul întâlnirii de pe Stadio Olimpico din Roma, torinezii au dat startul petrecerii, iar în prim-plan s-a aflat antrenorul Massimiliano Allegri, aflat pe banca tehnică a lui Juventus la cele patru victorii consecutive din Cupa Italiei.

Juventus a câștigat pentru a 13-oară Cupa Italiei

Campioană în proporție de 99% în Serie A, Juventus Torino a câștigat pentru a 13-a oară în istorie Cupa Italiei. ”Băieții au făcut un meci extraordinar și au meritat această victorie. Milan a avut o primă repriză bună. În jocurile de acest gen ai nevoie de puțin timp pentru a intra în ritm, dar în repriza a doua am găsit spațiile libere. Acum trebuie să ne concentrăm să ne asigurăm matematic titlul în Serie A”, a declarat la finalul meciului Allegri, conform Gazzetta dello Sport.

Vinovatul principal al milanezilor a fost portarul Gianluigi Donnarumma, care a gafat incredibil la două goluri. Acest rezultat are consecinţe şi pentru locurile de Europa League: vor merge direct locurile 5 şi 6 şi locul 7 va trece prin trei tururi preliminare.

Închide ×