Fotbal international

Juventus a dezvăluit tricourile pentru sezonul viitor! Cum va fi îmbrăcat Cristiano Ronaldo

17.11.2018 | 20:48

Campioana ultimilor șapte ani în Serie A, Juventus Torino, și-a dezvăluit tricourile pe care le va purta în sezonul viitor. Superstarul portughez Cristiano Ronaldo a avut parte de o surpriză uriașă, conducătorii ”Bătrânei Doamne” luând decizia să schimbe aspectul echipamentului sportiv.

Pentru sezonul 2018-2019, Juventus Torino va renunța la tricourile în dungi subțiri alb cu negru și va folosi un echipament jumătate alb și jumătate negru cu inscripții aurii. Șorturile și jambierele vor fi de culoare neagră sau de culoare albă, în funcție de alegerea tehnică.

Juventus Torino și-a dezvăluit tricourile pe care le va purta în sezonul viitor
Juventus Torino și-a dezvăluit tricourile pe care le va purta în sezonul viitor

Juventus va avea tricouri în alb și roșu în sezonul viitor

Firma de echipament sportiv Adidas a pregătit pentru meciurile din deplasare un tricou alb cu inscripții de culoare roșie. Șorturile vor fi roșii, iar jambierele vor fi de culoare albă. Pentru cel de-al treilea rând de echipament, torinezii au optat pentru albastru complet.

Așa va arăta al treilea rând de echipament al echipei Juventus Torino în sezonul viitor
Așa va arăta al treilea rând de echipament al echipei Juventus Torino în sezonul viitor

Juventus Torino domină autoritar și această ediție de campionat și se îndreaptă cu pași mari spre al optulea titlu consecutiv în fotbalul din Italia. După disputarea a doar 12 etape, ”Bătrâna Doamnă” conduce în clasamentul din Serie A, fiind neînvinsă. Torinezii au acumulat 34 de puncte și au un avans de șase puncte față de SSC Napoli și de nouă puncte față de Internazionale Milano.

După ce a fost prezent în O2 Arena din Londra la meciul de tenis dintre Novak Djokovic și John Isner, din faza grupelor de la Turneul Campionilor, atacantul portughez Cristiano Ronaldo a cerut-o în căsătorie pe iubita sa Georgina Rodriguez. Cei doi au fost surprinși într-un restaurant din capitala Angliei purtând noile inele. Mai multe, presa internațională a scris că frumoasa spanioloaică își caută deja rochie de mireasă.