Lovitură pentru Juventus: doi titulari out pentru Real?

Ionut Neamţu    Sorin Dumitrescu   
in Fotbal international
24/03/2018, 12:23
Lovitură pentru Juventus: doi titulari out pentru Real?

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Nu de puţine ori partidele amicale ale echipelor naţionale au avut urmări dintre cele mai neplăcute pentru echipe de club, care s-au trezit peste noapte că au pierdut jucători importanţi, accidentaţi în aceste meciuri ale ţării lor. Ultimul club intrat pe lista celor care au suferit daune este Juventus Torino.

Campioana Italiei a primit în această săptămână două veşti extrem de proaste. Doi dintre oamenii de bază in sistemul tactic al lui Massimiliano Allegri, fundaşul stânga, brazilianul Alex Sandro, precum şi închizătorul german Sami Khedira sunt kaput şi rămâne de analizat la întoarcerea la Torino gravitatea acestor accidentări.

Juventus a anunţat deja despre Alex Sandro

Alex Sandro nici nu a apucat să intre pe teren în victoria Braziliei din Rusia cu 3-0, pentru că marţi, în timpul antrenamentului, fundaşul lui Juve s-a lovit la coapsă şi din comunicatul dat deja de conducerea bianconerilor aflăm că jucătorul, out la naţională, este cel puţin incert şi pentru Real Madrid.

Sami Khedira a jucat ceva mai bine de 50 de minute în amicalul Germania – Spania. A fost nevoit să iasă, după un duel cu Thiago Alcantara, lovitura primită fiind la genunchi. Dacă nu au fost lezate ligamentele atunci există speranţe să poată fi refăcut până la primul meci cu Real Madrid, programat pe 3 aprilie, la Torino.

Închide ×