Pleacă Dybala? Juve a primit o superofertă de unde nu se aştepta

Sorin Dumitrescu   
in Fotbal international
25/03/2018, 13:57
Pleacă Dybala? Juve a primit o superofertă de unde nu se aştepta GALERIE FOTO

Deşi este unul dintre cei mai buni jucători argentinieni şi a devenit deja unul dintre starurile din fotbalul european, Paulo Dybala, jucătorul lui Juventus nu prezintă interes pentru selecţionerul ţării sale, Jorge Sampaoli. VEZI AICI DETALII. Cu toate acestea cota lui Dybala nu a avut de suferit, lumea înţelegând uşor că nu e vorba de valoare scăzută, ci de o amibiţie a unui om mărginit.

Compatriotul său Diego Simeone, antrenorul lui Atletico Madrid, are o slăbciune recunoscută pentru Dybala, pe care nu se sfieşte deja să îl numească urmaşul lui Messi, datorită tehnicii deosebite şi a modului în care execută fazele fixe.

Întâlnire Simeone – Dybala într-un local din Madrid

Nu cu mult timp în urmă cei doi au fost surprinşi într-un local din Madrid, stând amical de vorbă, iar imediat au început întrebările privind scopul prezenţei jucătorului de la Torino în capitala Spaniei. În vară Atletico îşi va pierde vedeta, pe francezul Antoine Griezmann, care va pleca, aproape sigur, la Barcelona.

Cotidianul spaniol Sport scrie, preluând surse din media engleză, că nu a fost deloc în întâlnire întâmplătoare. Simeone a identificat în compatriotul său omul perfect pentru a acoperi plecarea lui Griezmann. Nu se ştie care este însă şi poziţia lui Dybala, căruia Juventus i-a mărit recent salariul, la 7 milioane euro anual, cât Higuain, dar suma pe care ar oferi-o Atletico e destul de consistentă: 120 de milioane euro.

 

Închide ×