Fotbal international

Încă un tunar dezertează la vară? E dorit de cea mai titrată echipă din Serie A

Campioana Serie A vrea să se întărească din Premier League pentru sezonul următor. La Juventus ar putea ajunge un fundaş spaniol de la Arsenal.
03.03.2018 | 09:07
Încă un tunar dezertează la vară? E dorit de cea mai titrată echipă din Serie A

Deşi are un nou sezon la fel de slab ca şi precedentele, la Arsenal mai există încă destui jucători de calibru, care ar putea deveni din vară ţinte de transfer pentru marile puteri de pe continent. Ultimul care a plecat a fost internaţionalul chilian Alexis Sanchez la Manchester United, în loc sosind armeanul Mkhtarian.

Oricând jucători precum Mesut Ozil, Alexandre Lacazette, Kolasinac, Koscielny sau chiar noul sosit în iarnă, Aubameyang sunt nume foarte atractive pentru orice club cu putere financiară, pentru că sunt şi scumpi, dar momentan cel care pare a fi următorul transfer din tabăra londonezilor este fundaşul spaniol Hector Bellerin.

Juventus e ultima pe o listă cu mai multe variante

De loc chiar din Barcelona, Bellerin a ajuns ca junior la Arsenal, fără a fi reprezentat până atunci un subiect de interes pentru cel mai important club catalan. Jocul său bun la Arsenal i-a trezit la realitate şi pe cei de acasă, vara trecută Barca încercând repatrierea, dar fără succes.

Acum cei care vor cu orice preţ să îl transfere la final de campionat sunt torinezii de la Juventus, care vor un fundaş dreapta de calitate. Preţul oferit de ei, 50 de milioane euro, poate satisface pretenţiie lui Arsenal iar jucătorul e gata de plecare, fiind foarte dezamăgit de situaţia actuală a clubului său.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri