Juventus a transferat un fundaş român. Suma plătită de italieni

Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
14/03/2018, 13:20
Juventus a transferat un fundaş român. Suma plătită de italieni

Juniorul Radu Drăguşin a reuşit să-i impresioneze pe oficialii lui Juventus Torino, formaţie din Serie A, iar campioana Italiei a ajuns la un acord cu Regal Atletico Madrid pentru transferul căpitanului selecţionatei României U16.

Radu Drăguşin va ajunge la Juventus Torino în vară, e 1 iulie, iar echipa din Serie A va plăti în schimbul fotbalistului 250.000 de euro. Mai mult, Regal Atletico Madrid ar putea să încaseze mai mult, dar totul depinde de realizările lui Radu Drăguşin.

Cosmin Contra a pus şi el ochii pe Drăguşin

“Am fost marţi la jocul României cu Italia (n.r. naţionalele U16 contra U15, scor 1-0) şi am discutat şi cu Cosmin Contra. Mi-a spus că e al patrulea meci consecutiv al respectivei reprezentative pe care îl vede şi că şi lui îi place foarte mult Drăguşin. Vă spun că a jucat senzaţional. Este un caracter deosebit, are o seriozitate extraodrinară şi toate acestea la un loc mă fac să cred că va ajunge în top”, a spus Florin Manea pentru un post de televiziune.
 

Ştirea MOMENTULUI

Cum s-a bucurat un suporter orb şi surd la golul lui Coutinho. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.