Fotbal international

Donnarumma a îngropat Milanul! Două gafe monumentale. Video

09.05.2018 | 21:36
Donnarumma a ingropat Milanul Doua gafe monumentale Video

UPDATE: Victorie de nimeni anticipată după o primă repriză echilibrată. Juve a profitat şi de meciul catastrofal al perlei milaneze Donnarumma, care a gafat incredibil la două goluri. Acest rezultat are consecinţe şi pentru locurile de Europa League: vor merge direct locurile 5 şi 6 şi locul 7 va trece prin trei tururi preliminare


UPDATE: Ca dezastrul pentru rossoneri să fie complet Kalinic, intrat pe parcurs îşi înscrie în proprie poartă pentru 4-0! Juventus realizează o performanţă fantastică: patru duble consecutiv campionat-Cupa Italiei!


UPDATE: Echilibrul s-a rupt total în numai nouă minute în favoarea lui Juventus. Între minutele 51-60 echipa lui Allegri a punctat de trei ori, de două ori prin Benatia cu lovituri de cap şi o dată cu Douglas Costa, şut de la distanţă. Însă cel care i-a îngenuncheat pe rossoneri a fost propriul portar Donnarumma, care a gafat grav la golul doi al lui Benatia şi la cel al lui Costa



UPDATE: Iată componenţa celor două formaţii. La Juventus a fost preferat ca vârf croatul Mandzukic, iar Higuain se află pe bancă. La Milan puştiul Cutrone i-a luat faţa în atac croatului Kalinic.

Iată distribuţia celor două echipe la finala Cupei Italiei Juventus - AC Milan. O singură surpriză, Higuain pe bancă la Juventus
Iată distribuţia celor două echipe la finala Cupei Italiei Juventus – AC Milan

UPDATE: ora 20:10. Meciul se va desfăşura cu stadionul plin. Toate cele 65.000 de locuri vor fi ocupate. În ultimele 10 ore dinaintea partidei capitala Italiei a fost luată cu asalt de către suporterii lui Juventus şi AC Milan. Poliţia este în maximă alertă, dar nu s-au înregistrat ciocniri între suporteri.

Fanii lui Juventus au invadat Roma
Fanii lui Juventus

Juventus – AC Milan LIVE STREAM Finala Cupei Italiei.  Miercuri, 9 mai, de la ora 22:00 se va disputa pe Stadio Olimpico din Roma finala Cupei Italiei, între Juventus şi AC Milan. Juve vrea dubla campionat-Cupă, după ce a ieşit din Champions League în faza sferturilor. Milan vrea să salveze sezonul cu trofeul Cupei. VEZI AICI MECIUL

Juventus – AC Milan LIVE STREAM Finala Cupei Italiei. Cu zi înainte de meci jucătorii celor două echipe au avut parte de un moment special. Ambele echipe au fost primite de către preşedintele Republicii, Sergio Mattarella. Gigi Buffon a fost cel care a vorbit în numele torinezilor, Leonardo Bonucci pentru Diavolul milanez.

Juventus – AC Milan LIVE STREAM Finala Cupei Italiei. Juve a câştigat ultimele trei trofee

Juventus – AC Milan LIVE STREAM Finala Cupei Italiei. Torinezii îi au absenţi pe Howedes, ghinionistul de serviciu, care s-a reaccidentat, Mandzukic, De Sciglio, în timp ce la Milan doar Andrea Conti e absent pe termen lung. Dubii asupra mijlocaşului Biglia, doctorii urmând a se pronunţa îm ziua partidei.

Juventus – AC Milan LIVE STREAM Finala Cupei Italiei. Juventus are 12 trofee câştigate, dintre care trei consecutiv între 2015-2017, în timp ce Milan a câştigat trofeul de cinci ori, ultima oară în 2003. Milan are un succes important în urmă cu un an, cu Vicenzo Montella pe bancă, în Supercupă, impunându-se după lovituri de departajare în faţa rossonerilor.