Fotbal international

Juventus, despărţire de fani cu victorie în faţa Romei. Torinezii, gol anulat de VAR. Video

22.12.2018 | 22:00
Juventus despartire de fani cu victorie in fata Romei Torinezii gol anulat de VAR Video

Juventus a terminat anul 2018 aşa cum l-a început, cu o victorie. O victorie cu 1-0 în faţa Romei, dar mult mai clară decât o arată scorul. Cu acest rezultat torinezii fac 49 de puncte după 17 etape, doar un egal, acasă cu Genoa şi în acest ritm titlul consecutiv cu numărul 8 este aproape sigur.

Juventus – AS Roma se joacă sâmbătă, de la ora 21:30, în etapa a 17-a din Serie A. Campioana Italiei este lider incontestabil şi a bifat 15 victorii şi o remiză în cele 16 runde trecut din campionat, iar “Bătrâna Doamnă” visează la încă un titlu. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.


UPDATE. Final de meci foarte fierbinte. În minutul 91 portarul Szczesny are o intervenţie incredibilă, scoţând de la vinclu lovitura de cap a lui Cristante. la faza următoare Cristiano Ronaldo îl serveşte perfect pe Douglas Costa pentru 2-0, dar golul este anulat după decizia VAR pentru fault în atac la brazilian. Partida se încheie cu victoria lui Juventus cu 1-0.


UPDATE: În minutul 35 Juventus a reuşit să deschidă scorul, prin lovitura de cap a croatului Mandzukic, după centrarea lui De Sciglio.


UPDATE: Avem echipele de start în ultimul meci din 2018 în Serie A. Juventus, cu tripleta Dybala-Mandzukic.-Cristiano Ronaldo în atac.


Juventus are un sezon de excepţie în campionat, iar fanii echipei din Torino visează la un nou titlu în Serie A, al optulea consecutiv. Înaintea etapei a 17-a, campioana Italiei avea un avanataj de opt puncte în faţa lui Napoli, echipă care se luptă pentru “Scudetto”. Cristiano Ronaldo este cel mai bun marcator al echipei în campionat, cu 11 goluri înscrise până în prezent. Înaintea meciului cu AS Roma, presa din Italia a anunţat că Juventus a semnat un nou contract cu Adidas, sponsorul tehnic al echipei antrenate de Massimiliano Allegri.

Vezi ONLINE TV pe Digi Sport şi Telekom Sport Juventus – AS Roma din Serie A LIVE VIDEO şi STREAM pe FANATIK.RO

Juventus – AS Roma se va disputa în etapa a 17-a din Serie A şi va fi transmis în direct pe Digi Sport şi Telekom Sport. Toate golurile şi fazele importante ale meciului care se va juca pe “Allianz Stadium” vor putea fi urmărite, începând cu ora 21:30, în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO. În sezonul trecut, “Bătrâna Doamnă” a obţinut victoria în tur, scor 1-0, în timp ce meciul jucat în capitala Italiei s-a terminat la egalitate, scor 0-0.

Juventus - AS Roma se joacă în etapa a 17-a din Serie A
Juventus – AS Roma se joacă în etapa a 17-a din Serie A

AS Roma are un sezon dezamăgitor, iar fanii formaţiei din capitala Italiei au început să-l conteste pe Eusebio Di Francesco. După 16 etape, romanii ocupă locul nouă, cu 24 de puncte, însă echipa este calificată în optimile de finală ale Ligii Campionilor, unde o va întâlni pe FC Porto. Daniele De Rossi, accidentat, este una dintre marile absenţe ale lui AS Roma înainte de derby-ul cu Juventus.