Video. Juventus, victorie lejeră cu Atalanta! ”Bătrâna Doamnă” s-a distanţat în fruntea clasamentului

Vicentiu Dinescu   
in Fotbal international
14/03/2018, 21:26
Video. Juventus, victorie lejeră cu Atalanta! ”Bătrâna Doamnă” s-a distanţat în fruntea clasamentului

Atacantul argentinian Gonzalo Higuain şi mijlocaşul francez Blaise Matuidi sunt marcatorii golurilor din meciul Juventus – Atalanta 2-0. Oaspeţii au jucat în inferioritate numerică din minutul 79, după eliminarea lui Gianluca Mancini.

Trupa lui Massimiliano Allegri s-a distanţat la patru puncte de SSC Napoli în fruntea clasamentului din Serie A şi a redevenit principala favorită la câştigarea titlului. Pentru JUventus urmează sâmbătă o deplasare la nou promovata Spal.

Juventus – Atalanta 2-0 trebuia să se joace la la 25 februarie

Meciul Juventus – Atalanta 2-0, trebuia să se dispute în 25 februarie, dar a fost amânat din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile. Gazonul stadionului din Torino era acoperit de zăpadă, iar arbitrul a decis că meciul nu poate începe în astfel de condiţii.

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep finala de la Cincinnati. Veste bună pentru români!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×