Fotbal intern

Juventus, avertizată cu privire la Radu Drăgușin: „Să se grăbească! E dorit în Germania și Anglia”

13.02.2021 | 16:21
Juventus avertizata cu privire la Radu Dragusin Sa se grabeasca E dorit in Germania si Anglia
ADVERTISEMENT

Radu Drăgușin este unul dintre oamenii în care oficialii lui Juventus își pun speranțele pentru viitorul echipei. Numai că fundașul român nu și-a reînnoit acordul care expiră în vara lui 2021. 

Jurnaliștii italieni îi avertizează pe oficialii clubului din Torino că ar trebui să se grăbească și să accelereze negocierile pentru prelungirea contractului apărătorului central, în condițiile în care el este dorit de cluburi importante.

ADVERTISEMENT

Potrivit presei din Peninsulă, apărătorul care a marcat în ultimul meci jucat pentru echipa a doua a lui Juventus este dorit de RB Leipzig și Newcastle United, cluburi cu importante resurse financiare.

Juventus, avertizată cu privire la Radu Drăgușin. Îl vor RB Leipzig și Newcastle!

Andrea Pirlo pare că a găsit rețeta succesului la Juventus. Torinezii au obținut calificarea în finala Cupei Italiei după ce au eliminat marea rivală de la Inter Milano și au început să urce și în clasamentul din Serie A, apropiindu-se de liderul AC Milan.

ADVERTISEMENT

De altfel, Juventus poate veni la doar patru puncte de primul loc, dacă își câștigă restanța pe care o are de disputat, astfel că Pirlo s-a liniștit și a recâștigat încrederea conducerii și a suporterilor echipei care a câștigat ultimele ediții ale campionatului italian.

Numai că jurnaliștii italieni au sesizat problemele apărute la club, dincolo de situația sportivă a acestuia. Este vorba despre incapacitatea conducătorilor de a obține acordul de prelungire a contractelor din partea unor fotbaliști importanți.

ADVERTISEMENT

Printre aceștia, românul Radu Drăgușin, fundaș central în vârstă de 18 ani care a impresionat la aparițiile în tricoul primei echipe a lui Andrea Pirlo. Înțelegerea lui Drăgușin expiră în vara acestui an și, deși negocierile dintre el și Juve păreau a merge în direcția bună, lucrurile nu s-au lămurit încă.

Calciomercato.it notează că semnalele venite din partea clubului în ultima vreme indicau că prelungirea contractului lui Drăgușin este doar o chestiune de timp, însă lucrurile s-au complicat după ce Drăgușin a început să fie căutat și de alte cluburi.

ADVERTISEMENT

RB Leipzig se află în căutarea unui fundaș central, după ce l-a dat pe Dayot Upamecano la Bayern Munchen, iar tânărul român este considerat soluția ideală. Și Newcastle caută fundași centrali, pentru că Federico Fernandez și Fabian Schaer vor pleca de la club în iunie.

Pe lângă cele două formații din Germania și Anglia, și un alt club italian este interesat de Drăgușin. Este vorba despre Atalanta, formația care va înfrunta Real Madrid în optimile Ligii Campionilor.

Sursa citată menționează că Juventus nu are de gând să renunțe cu ușurință la Drăgușin și că va lupta pentru prelungirea contractului acestuia, însă totul depinde de gradul în care fundașului i se vor garanta șanse de loc. De asemenea, italienii cred că Juve trebuie să se grăbească dacă nu vor să piardă unul dintre fotbaliștii de viitor ai clubului.

ADVERTISEMENT