ADVERTISEMENT
Cele mai citite

Buffon, răspuns genial înainte de Juve – Barça: “Nu ar fi bine să joc în locul tău!”

Juventus - Barcelona se joacă în etapa a 5-a din Liga Campionilor. Ivan Rakitic şi Jordi Alba l-au lăudat pe Gianluigi Buffon, iar portarul de 39 de ani le-a oferit un răspuns plin de haz celor doi adversari de miercuri seara.
Autor: Razvan Nicolae | 22.11.2017 | 13:22
Buffon, răspuns genial înainte de Juve - Barça:

Chiar înaintea meciului Juventus – FC Barcelona din etapa a 5-a a Ligii Campionilor, Ivan Rakitic şi Jordi Alba au avut cuvinte de laudă la adresa lui Gianluigi Buffon. Internaţionalul croat a declarat că, dacă ar putea, l-ar lăsa să joace în locul său la Campionatul Mondial din 2018.

ADVERTISEMENT

L-aş lăsa fără nicio rezervă pe Buffon să joace în locul meu la Mondial, dacă s-ar putea. Îmi e greu să descriu în cuvinte ce înseamnă un turneu finală fără el”, a declarat Ivan Rakitic la conferinţa de presă premergătoare meciului din Liga Campionilor. Croatul a fost completat prompt de Jordi Alba. E cel mai mare portar din istorie. Mi-ar plăcea să fac schimb de tricouri cu el după meci şi să-l adaug la colecţia mea. Îmi pare atât de rău că nu va fi prezent la Campionatul Mondial”.

Cum a răspuns italianul înainte de Juventus – Barcelona

ADVERTISEMENT

“Gigi” Bufon a ţinut să le răspundă celor doi adversari din meciul de miercuri seară. Veteranul din poarta lui Juventus şi-a păstrat simţul umorului şi i-a dat o replică haioasă internaţionalului croat.

Dragă Ivan Rakitic, ca goalkeeper aş putea evolua, dar să joc în locul tău pentru Croaţia, ca mijlocaş, s-ar putea să nu fie o idee aşa bună. O spun pentru binele tău. Lăsând gluma la o parte, cuvintele tale au fost un cadou superb pentru mine. Îi mulţumesc şi lui Jordi Alba: tricoul meu te aşteaptă”, a postat Gianluigi Buffon pe contul personal de Twitter.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!