Fotbal international

VIDEO. Barca, obligată să viseze iar la remontada! Umilită şi de Juve! VEZI AICI ŞI RETURUL!

FC BARCELONA - JUVENTUS LIVE VIDEO. VEZI AICI PARTIDA RETUR ONLINE!...
19.04.2017 | 23:25
VIDEO Barca obligata sa viseze iar la remontada Umilita si de Juve VEZI AICI SI RETURUL

FC BARCELONA – JUVENTUS LIVE VIDEO. VEZI AICI PARTIDA RETUR ONLINE!

UPDATE, ora 23:40 / FC Barcelona a avut un nou meci de coşmar în deplasare în Liga Campionilor. După 0-4 la Paris, a fost rândul lui Juventus să le administreze catalanilor o corecţie. Campioana Italiei s-a impus cu 3-0, goluri Dybala, dublă, şi Chiellini, şi este cu un pas în semifinale. Remontada, realizată cu PSG, pare doar un vis contra unui adversar de talia lui Juventus.

JUVENTUS-BARCELONA LIVE VIDEO CHAMPIONS LEAGUE. 

JUVENTUS-FC BARCELONA 3-0 (Dybala 6, 22, Chiellini 55)

VEZI VIDEO

casjuvbar

JUVENTUS-BARCELONA LIVE VIDEO CHAMPIONS LEAGUE. UPDATE, ora 18:50. Barcelona a ajuns la Torino, dar şoferul autocarului care ducea delegaţia catalană la hotel a greşit strada şi autocarul a trebuit să se întoarcă până la jumătatea drumului, pentru a putea intra pe ruta corectă. Au făcut deplasarea, deşi nu pot juca, inclusiv suspendatul Busquets şi accidentaţii Vidal şi Arda Turan.

aut

JUVENTUS-BARCELONA LIVE VIDEO CHAMPIONS LEAGUE. UPDATE, ora  12:30 / Ce spune Paulo Dybala despre un posibil transfer la FC Barcelona. DETALII AICI

-BARCELONA LIVE VIDEO CHAMPIONS LEAGUE. UPDATE, ora 12:10 / Barcelona rezolvă un transfer înaintea dublei cu Juventus. DETALII AICI

JUVENTUS-BARCELONA LIVE VIDEO CHAMPIONS LEAGUE. UPDATE, ora 15:46 / Juventus a pregătit un clip spectaculos pentru promovarea meciului cu Barcelona, din prima manşă a sferturilor Ligii, care va avea loc marţi, de la ora 21:45.

JUVENTUS-BARCELONA LIVE VIDEO CHAMPIONS LEAGUE. Fanii lui Juventus sunt provocaţi să se picteze pe faţă în culorile clubului. Paulo Dybala, Alex Sandro, Mario Mandzukic şi Leonardo Bonucci apar în videoclip.

VEZI VIDEO:


JUVENTUS-BARCELONA LIVE VIDEO CHAMPIONS LEAGUE.  Meciul va avea o brigadă din Polonia. Szymon Marciniak va fi la centralul acestui meci. Catalanii au coşmaruri cu acest arbitru, Marciniak fiind nimeni altul decât arbitrul care a condus meciul PSG – Barcelona 4-0, din prima manşă a optimilor din Ligă.


JUVENTUS-BARCELONA LIVE VIDEO CHAMPIONS LEAGUE. Juventus se pregăteşte pentru meciul din sferturile Ligii Campionilor împotriva Barcelonei, care va avea loc marţi, de la ora 21:45. Juve este lider în Serie A şi are şansa să câştige 6-lea titlu la rând.

JUVENTUS-BARCELONA LIVE VIDEO CHAMPIONS LEAGUE. Massimiliano Allegri mai are un an de contract cu Juventus, dar au apărut zvonuri din ce în ce mai dese conform cărora italianul va pleca de pe banca italienilor la finalul stagiunii.

JUVENTUS-BARCELONA LIVE VIDEO CHAMPIONS LEAGUE. Printre echipele interesate de Allegri se numără şi Barcelona, adversara din Ligă a lui Juventus. Catalanii rămân fără antrenor în vară, Luis Enrique anunţându-şi plecarea la finalul stagiunii.

JUVENTUS-BARCELONA LIVE VIDEO CHAMPIONS LEAGUE. Dar, Allegri a făcut un anunţ înaintea “dublei” din Liga Campionilor cu Barcelona. Antrenorul lui Juventus a anunţat că va rămâne în proporţie de 100% la campioana Italiei şi în sezonul următor:

“Voi rămâne la club şi în sezonul viitor 100%. Am contract încă un an. Acum suntem într-un moment crucial al sezonului şi asta este cea mai mică problemă. Ne-am înţeles pentru prelungirea contractului, chiar dacă nu am semnat nimic”, a spus Allegri conform “La Stampa”.

JUVENTUS-BARCELONA LIVE VIDEO CHAMPIONS LEAGUE. Massimiliano Allegri este la Juventus din anul 2014 reuşind să câştige două titluri de campion. Allegri a condus echipa în finala Ligii Campionilor din 2015, pierdută cu Barcelona, 1-3.