Juventus Bucureşti, obligată să-şi schimbe stema şi numele. Cum se numeşte acum

Tibi Demeter   
in Sport
11/07/2018, 22:42
Juventus Bucureşti, obligată să-şi schimbe stema şi numele. Cum se numeşte acum GALERIE FOTO
Juventus Bucureşti şi-a schimbat numele şi stema

Juventus Bucureşti şi-a schimbat emblema şi denumirea după ce a primit o notificare din partea celor de la Juventus Torino. Oficialii ilfoveni au primit o scrisoare din partea formaţiei italiene care a cerut ca formaţia care a evoluat în ultimul sezon în Liga 1 Betano să-şi schimbe numele deoarece poate creea confuzii.

Juventus Bucureşti are un alt nume
Juventus Bucureşti şi-a schimbat stema

Trupa care va juca în stagiunea viitoare în Liga a 2-a s-a conformat rapid şi a schimbat emblema şi numele în urma apelului făcut de trupa italiană. Astfel, Juventus Bucureşti s-a transformat în ASC Daco-Getica Bucureşti de pe 11 iulie.

Juventus Bucureşti şi-a schimbat şi emblema în mare parte

Noua emblemă a clubului şi-a păstrat câteva dintre vechile trăsături, precum culorile alb şi albastru dispuse pe vertical, dar a apărut chipul lui Decebal. De asemenea, este prezent şi totemul dacic, şarpele cu cap de lup.

Ştirea MOMENTULUI

Cine transmite la TV partida Barcelona – PSV, din grupele Champions League. Azi începe “balul”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×