Fotbal international

Juventus – Cagliari 3-1 în Serie A. “Bătrâna Doamnă” continuă marşul în campionat!

03.11.2018 | 21:33
Juventus  Cagliari 31 in Serie A Batrana Doamna continua marsul in campionat
ADVERTISEMENT

Juventus – Cagliari 2-1 s-a disputat în cadrul etapei a 11-a din Serie A. A fost ultimul test pentru multipla campioană a Italiei înaintea partidei de săptămâna viitoare, acasă, cu Manchester United, în etapa a patra a fazei grupelor din Champions League. Puteți urmări meciul Juventus – Cagliari accesând FANATIK.RO în format Live video sau direct pe micile ecrane, pe canalele Digi Sport și Telekom Sport. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

Min. 87 – GOOOOOOL JUVENTUS! Cuadrado marchează după o pasă venită de la Cristiano Ronaldo.

Min. 39 – GOOOOOOOL JUVENTUS! Bradaric şi-a înscris în proprie poartă!

Min. 37 – GOOOOOOOL CAGLIARI! Joao Pedro egalează cu un şut din interiorul careului!

Min. 1 – GOOOOOOL JUVENTUS! Dybala marchează după numai 43 de secunde!

Min. 1 – A început partida


UPDATE. Echipele de start

Juventus - Cagliari. Echipele de start
Juventus – Cagliari. Echipele de start

Juventus defilează și în acest sezon de Serie A, având un singur egal în zece partide și restul victorii, iar faptul că se va încununa la final de sezon cu al optulea scudetto consecutiv nu mai e nici un secret pentru nimeni. Cagliari are un sezon acceptabil, cu 13 puncte și locul 12, pare destul de sigură de menținere în primul eșalon, însă mai sunt multe etape până la finalul campionatului.

ADVERTISEMENT

Vezi ONLINE TV pe Digi Sport și Telekom Sport Juventus – Cagliari din Serie A LIVE VIDEO și STREAM pe FANATIK.RO

Meciul Juventus – Cagliari are loc sâmbătă, 3 noiembrie, de la ora 21:30, pe stadionul din Torino și va putea fi vizionat pe posturile TV Digi Sport și Telekom Sport. Cine nu poate să vadă meciul la televizor poate accesa FANATIK.RO unde îl poate urmări în format LIVE VIDEO. Juventus este clar mare favorită însă nu este exclus ca Massimiliano Allegri să odihnească măcar unul sau doi titulari pentru partida cu Manchester United.

Juventus - Cagliari live Serie A. Torinezii defilează spre al optulea titlu fără concurent
Juventus – Cagliari live Serie A. Torinezii defilează spre al optulea titlu

Sigur de la Juventus nu vor fi prezenți din primul minut și foarte posibil nu vor fi folosiți deloc fundașul central Chiellini și play-maker-ul Bernardeschi, ambele cu contuzii rezolvabile, dar care vor fi menajați, pentru a nu se agrava problema musculară. Și Cagliari are ceva probleme de efectiv, dar nu ale unor jucători cheie, ceea ce înseamnă că există soluții de rezervă.

ADVERTISEMENT