Fotbal international

Dialog secret Dybala – Messi. Ce i-a spus vedeta lui Juventus lui Leo

La finalul partidei Juventus - FC Barcelona 0-0 din grupele Champions League vedetele naţionalei Argentinei, Paulo Dybala şi Gonzalo Higuain de la torinezi şi Leo Messi s-au întâlnit şi au discutat la vestiare.Paulo Dybala i-a transmis un mesaj starului Barcelonei.
23.11.2017 | 20:29
Dialog secret Dybala  Messi Ce ia spus vedeta lui Juventus lui Leo
ADVERTISEMENT

Juventus – FC Barcelona s-a terminat fără goluri şi catalanii au câştigat grupa de Champions League, în timp ce campioana Italiei nu e încă sigură matematic de locul secund, pentru că are opt puncte, iar Sporting Lisabona 7. În ultima etapă bianconerii merg în Grecia, contra lui Olympiakos, care are doar un punct şi nici o miză, iar lusitanii vor vizita un Nou Camp la fel de lipsit de presiune.

La finalul meciului de la Torino trei dintre cei mai buni jucători argentinieni, Paulo Dybala şi Gonzalo Higuain de la gazde şi Leo Messi au avut timp să se întreţină câteva minute la vestiare. Leo Messi nu a fost deranjat nici un moment de faptul că a fost rezervă timp de 56 de minute, iar voci din anturajul catalanilor susţin că Messi acceptă ideea de juca mai puţin, pentru că ar avea ca obiectiv vara viitoare Mondialul din Rusia, care i-ar garanta, în caz de succes, câştigarea Balonului de Aur. De aceea, nu este deloc exclus ca Messi să mai aibă de acum înainte şi alte meciuri în care să joace parţial sau să stea pe bară.

ADVERTISEMENT

Prelungirile de la vestiar după Juventus – Barcelona

Messi a postat o imagine cu cei trei argentinieni pe contul său de Instagram cu titlul Reuniune cu argentinieni. Însă, după cum susţine Don Balon, Paulo Dybala ar fi vorbit cu Messi despre şansele echipelor lor la câştigarea trofeului Champions League în această ediţie. Dybala i-a spus lui Messi că Juventus nu are nici o şansă, fără a face investiţii uriaşe în iarnă. 

În opinia lui Dybala cele patru echipe care sunt clar peste Juventus şi care se vor bate la câştigarea Ligii sunt FC Barcelona, Real Madrid, Manchester City şi PSG. Dybala i-a mărturisit că dacă în iarnă nu se vor face achiziţii importante şi echipa nu îşi va regăsi parcursul normal, vara viitoare va accepta cea mai bună ofertă pe care o va primi şi care ar putea veni de la Real Madrid sau de la Chelsea.

ADVERTISEMENT