Fotbal international

Video. Juve, egal spectaculos cu Barca! Vezi echipele calificate

Juventus şi FC Barcelona au remizat, scor 0-0, într-un meci cu ocazii de ambele părţi la Torino. Catalanii s-au calificat de pe primul loc, în timp ce Juve şi Sporting se luptă pentru locul doi. Vezi toate echipele calificate
22.11.2017 | 16:00
Video Juve egal spectaculos cu Barca Vezi echipele calificate
ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 23:45 / Se ştiu până acum 8 din cele 16 echipe calificate în optimile de finală din Champions League: PSG, Bayern, Chelsea, Barcelona, Manchester City, Beşiktaş, Tottenham şi Real Madrid


FINAL DE MECI! S-a încheiat 0-0 meciul dintre Barcelona şi Juventus. Cele două formaţii au avut ocazii, dar nimeni nu a reuşit să le fructifice. Barcelona câştigă grupa, iar pentru al doilea loc calificant se bat Juventus şi Sporting. 

ADVERTISEMENT

PAUZĂ! Un meci viu, cu ocazii de ambele părţi. Rakitic a avut o bară, în timp ce Cuadrado şi Dybala au ratat ocazii importante pentru gazde 

START DE MECI 


UPDATE, ora 21:00 / Leo Messi este menajat împotriva lui Juventus. În locul său, Valverde are o alegere surprinzătoare, Paulinho.

ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 18:25 / Fundaşul central al lui Juventus, Giorgio Chiellini s-a accidentat şi nu va evolua în meciul din această seară cu Barcelona. Juve a emis un comunicat prin care spune că fundaşul a suferit o leziune musculară şi nu va putea juca. În locul lui Chiellini este probabil să joace Rugani sau Benatia. 


Juventus – FC Barcelona LIVE STREAM Champions League. Vezi ONLINE. Barcelona e liderul grupei D, dar nu se poate considera matematic prezentă în optimile Champions League, având nevoie de un punct în ultimele două meciuri. Italienii sunt însă conectaţi şi la ceea ce se va întâmpla la Lisabona, pentru că dacă pierd acasă în faţa catalanilor şi lusitanii bat acasă pe Olympiakos atunci totul se va decide în ultima etapă. VEZI MECIUL LIVE ONLINE

ADVERTISEMENT

Juventus – FC Barcelona LIVE STREAM Champions League. Vezi ONLINE. Chiar şi aşa, în ultima rundă va fi foarte greu pentru Sporting pe Camp Nou, în timp ce Juventus va merge în Grecia, unde gazdele vor fi clar cu gândul doar la competiţia internă. Însă întotdeauna o confruntare Juventus – Barcelona este un meci de top. Anul trecut italienii i-au scos pe catalani în sferturi, cu 3-0 acasă şi 0-0 în Catalonia, dar în 2015 Barca a învins Juventus în finala Champions League cu 1-0, pentru tripla reuşită cu Luis Enrique.

Juventus – FC Barcelona LIVE STREAM Champions League. Vezi ONLINE. Portarul lui Juventus, Gianluigi Buffon a dezvăluit faptul că înainte de a semna pentru torinezi în 2001 o delegaţie a catalanilor s-a prezentat la Parma, pentru a negocia cu patronul Calisto Tanzi transferul portarului. Însă Buffon a mulţumit, trimiţând şi o carte poştală cu autograf preşedintelui Juan Gaspart, pentru a-i mulţumi pentru ofertă.

ADVERTISEMENT

Juventus – FC Barcelona LIVE STREAM Champions League. Vezi ONLINE. La sfatul tatălui său Buffon a ales însă Juventus şi i-a informat pe spanioli asupra faptului că va merge la Juventus. Acum, când se află în ultimul sezon al carierei, goalkeeperul de 40 de ani spune că nu regretă nici un moment alegerea, pentru că la Juventus a petrecut foarte multe clipe de neuitat, singurul off fiind câştigarea unei Ligi a Campionilor.

 


ADVERTISEMENT