Fotbal intern

Video Juventus – FCSB 1-2. Penalty ratat de gazde în prelungiri

JUVENTUS - FCSB LIVE VIDEO SURSA 1...
19.08.2017 | 22:55
Video Juventus  FCSB 12 Penalty ratat de gazde in prelungiri

JUVENTUS – FCSB LIVE VIDEO SURSA 1

FCSB a câştigat cu emoţii partida de la Ploieşti cu Juventus Bucureşti. În secunda 13 a jocului, Artur Jorge a înscris în propria poartă. Apoi, FCSB a punctat de două ori prin Romario Benzar şi Man. În finalul partidei, în minutul 5 de prelungiri, Juventus a primit o lovitură de la 11 metri. Călinţaru a încercat să îi dea “scăriţă” lui Niţă, dar s-a făcut de râs şi a ratat!

UPDATE. FCSB nu va avea parte o a asistenţă prea numeroasă la Ploieşti. E cunoscut faptul că echipa lui Nicolae Dică nu e prea iubită în Ploieşti, iar stadionul Ilie Oană va fi gol la meciul cu Juventus. Cu un sfert de oră înainte de start nu erau nici măcar 500 de spectatori pe arenă! De altfel, organizatorii se aşteptau şi au deschis doar tribuna I şi un sector din peluză. 

CLICK PE APLICAŢIA DE MAI JOS PENTRU TOATE DETALIILE LEGATE DE PARTIDA JUCATĂ DE FCSB! MARCATORI, FAZE DE JOC, ECHIPE, STATISTICI! LIVE!

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

JUVENTUS – FCSB LIVE STREAM LIGA 1 BETANO. UPDATE. Nicolae Dică nu va folosi titularii de drept în meciul cu Juventus, aceştia fiind odihniţi pentru returul contra celor de la Sporting Lisabona din play-off-ul Ligii Campionilor. Mihai Pintilii va fi utilizat în meciul de la Ploieşti, pentru că mijlocaşul nu va juca în meciul cu portughezii după ce a primit două cartonaşe galbene în partida de la Lisabona. Marea surpriză este introducerea lui Dragoş Nedelcu pe postul de fundaş central, la doar o zi după ce Gigi Becali anunţase la TV că acesta va evolua doar ca mijlocaş central! 

CUM VA ARĂTA FCSB ÎN MECIUL CU JUVENTUS

FCSB:  Fl. Niţă – R. Benzar, Nedelcu, A. Jorge, Pleaşcă – Pintilii, Filip – Man, D. Benzar, De Amorim – Gnohere

UPDATE. Nicolae Dică a vorbit despre meciul cu Juventus de sâmbătă, ora 21.00, care va fi în format live video şi live text pe FANATIK.RO. Tehnicianul roş-albaştrilor a explicat care e situaţia accidentaţilor din lotul formaţiei sale şi a explicat că nu va putea conta pe Bălaşa nici pentru returul cu Sporting. Ca veste bună, Dică a spus că Budescu a revenit la antrenamente şi că va fi în lot chiar de la partida cu Juventus.

Budescu a revenit la antrenament cu echipa, va fi în lot pentru meciul de mâine cu Juventus. Eu îmi doresc să evolueze câteva minute, iar apoi mă voi gândi la meciul cu Sporting. Voi avea o discuţie cu el înaintea meciului cu Sporting şi vom vedea cum se simte atunci. Pe Bălaşa nu avem cum să-l recuperăm, are ruptură“, a declarat Dică.

Tehnicianul a explicat că îşi doreşte foarte mult câştigarea campionatului şi că partida contra celor din Colentina va fi una deosebit de complicată din cauza determinării gazdelor. “Pentru mine important e să câştigăm acest campionat. Sunt sigur că ne aşteaptă o deplasare foarte grea cu cei de la Juventus, au o dorinţă mare să bată Steaua. Îl cunosc foarte bine pe Opriţa. A făcut lucruri extraordinare la Juventus, a luat echipa din Liga a 3-a şi a dus-o până aici”, a spus Dică.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Artur Jorge este ultimul transfer făcut de Gigi Becali în această vară. Fundaşul central în vârstă de 23 de ani a fost cedat de Braga la FCSB sub formă de împrumut, iar portughezul a semnat un contract valabil un sezon, iar “roş-albaştrii” îl pot cumpăra după un an pentru suma de 700.000 de euro – vezi detalii.

Fundaşul portughez a fost adus de FCSB pentru a face cuplu cu Mihai Bălaşa, în momentul în care cel din urmă o să îşi revină după accidentarea suferită în meciul disputat contra celor de la Astra Giurgiu, scor 0-0. Până să debuteze în tricoul “roş-albastru”, Artur Jorge şi-a încurajat coechipierii la partida din Lisabona, acolo unde au jucat împotriva lui Sporting, scor 0-0, pe stadionul Jose Alvalade, iar miercuri seara a ajuns la Bucureşti. FANATIK.RO a aflat ce a făcut Artur Jorge din momentul în care a aterizat în Capitală

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real. 

JUVENTUS – FCSB LIVE STREAM LIGA 1 BETANO. Joi a făcut vizita medicală

După ce delegaţia echipei FCSB a aterizat pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă, cu o întârizere de două ore din cauza unor şicane ale portughezilor – vezi detalii, Artur Jorge a fost dus de un oficial al formaţiei roş-albastre la baza sportivă a lui FCSB de la Berceni. Asta nu e tot. Joi, 17 august, în cursul dimineţii, fundaşul central a mers la Institutul Naţional de Medicină Sportivă pentru a face vizita medicală, trecută cu brio de porzughez.

JUVENTUS – FCSB LIVE STREAM LIGA 1 BETANO. Ce şanse are să joace

FCSB se va deplasa la Ploieşti, sâmbătă, pentru meciul cu Juventus Bucureşti, de la ora 21:00, într-un meci din etapa a 7-a din Liga 1 Betano, iar Nicolae Dică va menaja mai mulţi titulari pentru returul cu Sporting Lisabona, din playoff-ul Champions League, întâlnire care va avea loc miercuri, 23 august, de la ora 21:45. Astfel, din echipa de start vor ieşi Denis Alibec, Filipe Teixeira, Florin Niţă, Junior Morais, Ionuţ Larie, Florin Tănase, Ovidiu Popescu, Momcilovic, Golofca şi Enache, iar locul acestora o să fie luat de Stăncioiu, Romario Benzar, Dragoş Nedelcu (nu au drept de joc în UCL), Pleaşcă, Filip, Pintilii (suspendat pentru returul cu Sporting), Achim, Man, D. Benzar, De Amorim şi Gnohere. Nici Artur Jorge nu va juca împotriva celor de la Juventus Bucureşti. Fundaşul portughez este în urmă cu pregătirea fizică şi nu a avut niciun meci oficial în acest sezon. Oficialii lui FCSB nu l-au trecut pe apărător pe lista pentru playoff-ul Champions League, iar Nicolae Dică îl va lăsa să se antreneze pentru a fi apt în următoarele partide mai importante.

Echipa probabilă a Stelei pentru meciul cu Juventus:

Stăncioiu – R. Benzar, Nedelcu, Pleaşcă, Filip – Pintilii, Achim – Man, D. Benzar, De Amorim,  Gnohere

Juventus Bucureşti – FCSB, sâmbătă, ora 21:00, în etapa a 7-a din Liga 1 Betano, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

1.000.000 de euro este cota lui Artur Jorge, conform transfermarkt

Tags: