Sport

Juventus îl vrea pe Neymar și îl dă la schimb pe Cristiano Ronaldo! Ce scriu italienii

11.11.2020 | 11:38
Juventus il vrea pe Neymar si il da la schimb pe Cristiano Ronaldo Ce scriu italienii
ADVERTISEMENT

Juventus vrea să realizeze unul dintre cele mai tari schimburi de jucători din ultimele sezoane. Torinezii își doresc să-l ia pe Neymar (28 de ani) de la PSG și să-l dea la schimb pe Cristiano Ronaldo (35). 

Jurnaliștii italieni spun că echipa din Torino vrea să facă un schimb Cristiano Ronaldo -Neymar. Conform celor de la tuttomercatoweb, afacerea s-ar putea face, ținând cont de faptul că ambii jucători au înțelegeri până în 2022, iar prelungirea acestora în cazul ambilor fotbaliști are șanse mici.

ADVERTISEMENT

Deoarece Cristiano Ronaldo este mai mare de vârstă decât Neymar, campioana Italiei ar putea da și niște bani pentru a-l aduce pe brazilian sau încă un fotbalist la schimb.

Ronaldo se află pe lista lui PSG

Leonardo Araujo, directorul sportiv de la echipa franceză, a spus că PSG îl vrea pe jucătorul portughez. Leonardo a răspuns la întrebările adresate de suporterii lui PSG și a zis:

ADVERTISEMENT

„Să îl aducem pe Cristiano Ronaldo? Nu putem ști niciodată ce se întâmplă pe piața transferurilor. Cine știe, poate într-o zi se trezește și spune: «Vreau să merg și să joc pentru alt club!»

Câte cluburi și-l pot permite? Este un cerc restrâns și PSG face parte din el. Situația actuală este foarte complicată pentru toată lumea, dar piața este o chestiune de oportunitate. Uneori se pot întâmpla lucruri extraordinare”.

ADVERTISEMENT

Cotele celor doi jucători

Portughezul valorează 60 de milioane de euro, conform site-ului Transfermarkt. Brazilianul Neymar este mult mai scump – 128 de milioane de euro.

Cristiano Ronaldo a evoluat în patru meciuri în acest sezon de Serie A pentru Juventus Torino și a reușit să înscrie de șase ori. În Liga Campionilor a bifat un meci, fără gol marcat. Portughezul s-a accidentat la ultima partidă din campionatul Italiei. „Mi s-a sucit glezna după căderea din atac”, i-a spus Ronaldo lui Pirlo.

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, Neymar are patru partide în campionatul Franței și două goluri reușite. În cea mai importantă competiție intercluburi a jucat două partide și nu a dat niciun gol. Brazilianul are mai multe dorințe pentru a continua la echipa franceză. Neymar vrea ca PSG să aducă întăriri pentru a putea câștiga Liga Campionilor și să primească cel puțin același salariu.

ADVERTISEMENT