Fotbal international

Video. Juventus – Inter 0-0. S-au lovit de zidul lui Spalletti

Juventus - Inter, derby al Serie A, s-a terminat nedecis, fără ca vreuna din cele două echipe să marcheze vreun gol. Inter rămâne lider şi neînvinsă în 16 etape.
09.12.2017 | 13:16
Video Juventus  Inter 00 Sau lovit de zidul lui Spalletti

UPDATE, ora 23:40. Juventus – Inter, mult aşteptatul derby dintre campioana ultimelor şase ediţii şi actualul lider din Serie A, s-a terminat la egalitate, 0-0. Juventus a avut mai multe ocazii, cu Mandzukic în rol principal nereuşind finalizarea, dar Handanovic a fost imperial în poarta oaspeţilor. Deşi Juve a dominat, mai ales după pauză, procentajul posesiei balonului a fost neaşteptat de strâns, 51-49, semn că atunci când au avut mingea, oamenii lui Spalletti au ştiut să ţină de ea. Desigur, va rămâne de comentat şi decizia lui Allegri de a-l băga pe teren pe fantezistul Dybala abia în minutul 74. Inter rămâne neînvinsă după 16 etape, are 40 de puncte şi arată ca o candidată foarte serioasă la titlu.


UPDATE, ora 23:20. Portarul Interului, slovenul Handanovic, s-a transformat în înger păzitor, cu parade importante la Cuadrado şi Asamoah. Abia în minutul 74 Juve face prima schimbare. Intră Dybala în locul lui Khedira.


UPDATE, ora 23:00 În minutul 58 Inter a cerut penalty la şutul lui Icardi. Benatia a lovit mingea cu mâna în careu, dar arbitrul a procedat bine lăsând jocul să curgă, pentru că mijlocaşul lui Juventus era cu spatele şi în cădere şi nu a avut nici o intenţie de a juca mingea cu mâna. ( VEZI VIDEO)


UPDATE, ora 22:35 S-a încheiat o primă repriză din Derby d’Italia cu puţine emoţii la cele două părţi. A fost mai mult un joc tactic, doar Mandzukic având două bune situaţii ce finalizare, la una dintre ele trimiţând balonul în transversală. Mult nervozitate, patru cartonaşe galbene, câte două de echipă şi suporterii torinezi aşteaptă după pauză intrarea lui Dybala pentru a lumina jocul. De altfel, portarul Gigi Buffon făcuse pe oracolul înainte ce meci, declarând că Juve va bate cu 1-0 şi va marca Dybala.


UPDATE, ora 22:25 Suporterii Interului au fost refuzaţi de clubul torinez pentru bilete, au fost cerute 2000 şi au încercat să rezolve singuri de pe internet. Circa 150 bilete au fost obţinute, restul s-au descurcat pe cont propriu. Au ieşit ciocniri între poliţie şi unii fani ai Interului veniţi pe spesele proprii.


UPDATE, ora 21:30: Paulo Dybala este doar rezervă la Juventus. VEZI MECIUL ONLINE

Juventus: Szczesny- De Sciglio, Benatia, Chiellini, Asamoah- Khedira, Pjanic, Matuidi- Cuadrado, Higuain, Mandzukic

Inter: Handanovic- D’Ambrosio, Miranda, Skriniar, Santon- Borja Valero, Vecino- Candreva, Brozovic, Perisic- Icardi


Juventus – Inter LIVE STREAM Serie A . Mare meci mare sâmbătă seară în Serie A. După ce a răpus pe Napoli chiar în Grota San Paolo, aducându-i primul eşec stagional şi după ce a obţinut biletele pentru primăvara Champions League, Juventus are un nou obstacol de trecut, vizita liderului din Serie A, Inter, care a rămas singura echipă neînvinsă în cele 15 etape. VEZI MECIUL ONLINE

 

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Juventus – Inter LIVE STREAM Serie A . Nu se anunţă deloc un meci uşor pentru campioana ultimelor şase ediţii, pentru că Inter în varianta Luciano Spalletti e schimbată complet în bine. Nu a făcut investiţii de sute de milioane de euro ca şi vecina AC Milan, dar le-a făcut cu cap şi s-a creat un mecanism perfect uns de mâna antrenorului sosit de la Roma în vară.

Juventus – Inter LIVE STREAM Serie A . Juve e fără Buffon

Juventus – Inter LIVE STREAM Serie A . De fapt, acesta a fost transferul de top care a ridicat Interul din mediocritatea ultimilor ani şi a transformat-o într-o echipă care se poate bate justificat pentru scudetto. Milanezii au 39 de puncte, unul peste Napoli şi două peste Juventus, însă bianconerii au faima de a tăia capul oricărui duşman le calcă teritoriul, eşecul cu Lazio fiind un accident.

Juventus – Inter LIVE STREAM Serie A . Juve se va prezenta la ora acestui meci având o singură absenţă, dar una foarte grea. Portarul Buffon va lipsi câteva zile şi între buturi se va afla polonezul Szczesny, cel care a fost titularizat şi după necalificarea Italiei la mondiale, în deplasarea de la Genova şi a luat trei goluri. Inter nu are nici o absenţă care să conteze. Oricum, cel mai aşteptat moment va fi duelul dintre cei doi argentinieni din atac, Higuain la gazde şi Icardi la oaspeţi.

 

Tags: