Sport

Inter, victorie uriașă în Derby d’Italia pe terenul lui Juventus. Milanezii rămân în lupta la titlu. Video

Meciul zilei în Italia este Juventus - Inter Milano, două echipe de tradiție care își joacă una dintre ultimele șanse de a rămâne în lupta la titlu în Serie A.
03.04.2022 | 23:53
Inter victorie uriasa in Derby dItalia pe terenul lui Juventus Milanezii raman in lupta la titlu Video
ADVERTISEMENT
03-04-2022
18:47

Juventus - Inter 0-1 (Calhanoglu 45+4 pen.)

Vezi aici cele mai importante faze

Final de meci – Inter câștigă dramatic cu 1-0 pe terenul lui Juventus și continuă lupta la titlu cu AC Milan și Napoli.

sa

Min. 45+4 – GOOOL Inter!!! Milanezii primesc penalty cu ajutorul VAR după o intrare a lui Alexa Sandro asupra lui Dumfries, dar Szczesny parează penalty-ul executat de Calhanoglu. Arbitrul Massimiliano Irrati decide repetarea loviturii pentru că De Ligt a intrat în careu înaintea execuției și Calhanoglu transformă din a doua încercare.

Min. 1 – A început meciul.

Echipele de start:

juv

Derby d’Italia vine într-un moment extrem de prost pentru milanezi, care au o singură victorie în ultimele 7 etape și au de recuperat o diferență de 6 puncte față de marea rivală AC Milan.

Cine pierde în Juventus – Inter își ia adio de la titlu în Italia

Partida Juventus – Inter, din etapa a 31-a din Serie A, care va începe la ora 21:45, este așteptată cu sufletul la gură în întreaga Italiei, pentru că un eșec ar scoate din calculele pentru titlu pe oricare dintre ele.

ADVERTISEMENT

Deși erau considerate principalele favorite la ”scudetto” înainte de începerea sezonului, cele două plătesc scump jocurile în care au pierdut puncte importante. Ele ajung la acest derby după ce au ratat calificarea în sferturile Champions League.

Juventus are un parcurs extraordinar în campionat, acolo unde nu a mai fost învinsă din noiembrie și are patru victorii la rând. Însă, problemele ”Bătrânei Doamne” sunt de altă natură, după ce procurorii au început o nouă investigație pentru fraudă contabilă.

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, trupa lui Simone Inzaghi are o singură victorie în ultimele șapte etape și a ajuns la 6 puncte în spatele liderului AC Milan. În ciuda faptului că pare ieșită din formă, Inter este oricând un adversar de temut, mai ales într-un joc cu asemenea miză.

Moment emoționant înainte de meci

Inter nu are nicio absență pentru Derby d’Italia, în timp ce Massimiliano Allegri nu-i va avea la dispoziție pe accidentații Federico Chiesa, Kaio Jorge, Marley Ake și Weston McKennie, iar Luca Pellegrini este suspendat.

ADVERTISEMENT

În acest sezon, Juventus și Inter Milano s-au mai întâlnit de două ori. În partida tur din campionat a fost 1-1, iar milanezii au câștigat Supercupa Italiei, scor 2-1, după un meci decis în prelungiri.

Înainte de startul întâlnirii, cântăreaţa italo-braziliană Gaia Gozzi va forma pe teren un duet cu artista ucraineană Katerina Pavlenko, lidera trupei Go_A, care a reprezentat Ucraina la Eurovision în 2021.

ADVERTISEMENT

Ele vor interpreta un cover al imnului anti-război al lui John Lennon, Imagine. De asemenea, căpitanii celor două echipe vor purta un mesaj de Pace pe banderole, acelaşi cuvânt apărând pe grafică şi pe bannere înainte de începerea jocului.

ADVERTISEMENT