Juventus îşi vinde perla! Pe cine a pus ochii ca înlocuitor

Sorin Dumitrescu    Ionut Neamţu   
în Serie A
04/05/2018, 10:11
Juventus îşi vinde perla! Pe cine a pus ochii ca înlocuitor
Paulo Dybala şi Mario Mandzukic nu se ştie dacă vor mai evolua din vară la Juventus

Juventus e decisă să accepte oferta lui Bayern Munchen şi să îşi vândă perla pentru 100 de milioane euro! Perla este argentinianul Paulo Dybala, jucător care în acest sezon a avut o evoluţie sinusoidală, cu multe urcuşuri şi coborâşuri. Germanii îl vor şi sunt dispuşi să plătească această sumă, care ar însemna un record pentru istoria clubului bavarez în materie de transferuri.

Şi Paulo Dybala ar agrea varianta unei noi provocări, după ce s-a convins că la Juventus singurul trofeu pe care îl poate obţine este titlul de campion al Italiei, în Europa torinezii fiind sezonul trecut finalistă, dar învinsă clar de Real Madrid, cu 4-1. Evident, e vorba de o sumă consistentă, care i-ar permite campioanei Italiei să aducă la schimb ceva la fel de valoros.

Juventus ar mai putea vinde un jucător important, dar ar deveni adversar în Italia

Acel ceva, sau, mai bine spus, cineva, ar putea fi internaţionalul francez de la Manchester United, Anthony Martial, jucător care nu şi-a renegociat contractul cu gruparea de pe Old Trafford şi care ar prefera să plece la un alt club, unde să nu îl mai aibă antrenor pe Jose Mourinho.

Însă nu doar Dybala e dorit de la Vecchia Signora. Ci şi atacantul croat Mandzukic, fotbalist care e cerut de Rino Gattuso la Milan. Croatul de 32 de ani ar fi o garanţie pentru un atacant de clasă pentru rossoneri, care se vor despărţi sigur de portarul Gigi Donnarumma.

Închide ×