Fotbal international

VIDEO. Ştefan Radu, victorie de infarct! Dybala o îngroapă pe Juve

UPDATE, ora 20:55 / Meci nebun între Juventus şi Lazio în primul meci din etapa a opta din Serie A. Gazdele au deschis scorul prin Douglas Costa, după ce brazilianul a fost scăpat din marcaj de...
15.10.2017 | 00:02
VIDEO Stefan Radu victorie de infarct Dybala o ingroapa pe Juve

UPDATE, ora 20:55 / Meci nebun între Juventus şi Lazio în primul meci din etapa a opta din Serie A. Gazdele au deschis scorul prin Douglas Costa, după ce brazilianul a fost scăpat din marcaj de Ştefan Radu. Oaspeţii au reclamat o poziţie de ofsaid. În doar 9 minute de la reluare, lazialii au reuşit să întoarcă rezultatul prin dubla lui Immobile. Juventus a presat apoi pentru egalare, iar finalul a fost unul de infarct. În minutul 90+5, Patric l-a faultat în careu în Bernadeschi, dar arbitrul Paolo Mazzoleni nu a acordat nimic. Campionii Italiei au protestat, centralul a mers să vadă reluarea video şi a decis să acorde penalty. Însă, Dybala nu a reuşit să-l învingă Strakosha şi Juventus a pierdut primul meci în acest sezon din Serie A.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Campioana, cu trei în faţă la Juventus – Lazio

Juventus – Lazio LIVE STREAM Serie A Vezi aici meciul ONLINE. A opta etapă din Serie A este bogată în meciuri de mare atracţie. Practic, sunt trei partide în care se vor întâlni ocupantele primelor şase poziţii în clasament. Deschiderea se face la Torino, în fieful campioanei ultimilor şase ani. Juventus primeşte vizita unui Lazio care în actuala stagiune merge neaşteptat de bine, având doar două sincope, ambele acasă, 1-4 cu Napoli, dar după 1-0 la pauză şi trei fundaşi accidentaţi până în minutul 60 şi 0-0 cu nou promovata SPAL Ferrara în prima etapă. Afară Lazio a câştigat toate cele trei jocuri susţinute.

Juventus – Lazio LIVE STREAM Serie A Vezi aici meciul ONLINE. Juventus se află pe locul 2, ceva neobişnuit pentru echipa lui Massimiliano Allegri, obişnuită să privească de sus spre adversari. Juve e neînvinsă acasă şi va schimba sistemul de joc într-unul puţin obişnuit pentru prudentul Allegri: 4-3-3, cu Douglas Costa – Higuain – Mandzukic, a cărui accidentare din meciul Croaţia – Finlnda s-a dovedit a fi uşoară. Surprinde decizia de a-l lăsa pe bancă pe Dybala, dar e probabil că vrea să îl odihnească pentru meciul cu Sporting din Liga Campionilor, după ce a fost în Ecuador, fără a juca un minut, cu naţionala Argentinei.

Juventus – Lazio LIVE STREAM Serie A Vezi aici meciul ONLINE. Ambele echipe au unele probleme de lot. De la Juventus vor lipsi, accidentaţi, De Sciglio, Pjacca, Pjanic, Marchisio şi Hoewedes, în timp ce Lazio nu poate conta pe Felipe Anderson, Wallace, Lukaku şi Basta, cu excepţia primului toţi fiind jucători defensivi. Simone Inzaghi va folosi un sistem 3-5-1-1, cu Ştefan Radu alături de Bastos şi De Vrij. O echipă care, cel puţin pe hârtie, va sta pe două linii în apărare, cu Luis Alberto şi Immobile lăsaţi mai în faţă.

Juventus – Lazio LIVE STREAM Serie A Vezi aici meciul ONLINE. Juventus are de luat revanşa după surpriza din Supercupă. Toată lumea aştepta un succes al bianconerilor, însă Lazio a jucat perfect tactic şi a câştigat trofeul, după un final incredibil. Romanii au avut 2-0 până în ultimele cinci minute, când s-a trezit Paulo Dybala, care a marcat de două ori, golul din lovitură liberă fiind bijuterie. Însă necunoscutul Murgia a dat lovitura de KO în ultimele secunde.