Fotbal international

VIDEO Juve-Lazio. FINALISSIMO! Trei GOLURI după minutul 85!

Juventus - Lazio LIVE STREAM Supercupa Italiei. Lazio bate Juventus în Supercupă după un final incredibil, cu trei goluri marcate după minutul 85!...
14.08.2017 | 00:02
VIDEO JuveLazio FINALISSIMO Trei GOLURI dupa minutul 85

Juventus – Lazio LIVE STREAM Supercupa Italiei. Lazio bate Juventus în Supercupă după un final incredibil, cu trei goluri marcate după minutul 85!

VEZI AICI GOLURILE

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real.

VEZI AICI MECIUL ONLINE

Juventus – Lazio LIVE STREAM Supercupa Italiei. A început Supercupa Italiei, Juventus – Lazio, disputată pe Olimpico din Roma. Ştefan Radu este titular la romani.

Juventus – Lazio LIVE STREAM Supercupa Italiei. Mai este doar o săptămână până când caravana Serie A se va pune în mişcare cu un nou sezon. Şi, ca întotodeauna, partida din avanpremiera campionatului o reprezintă Supercupa Italiei. Care se întoarce pe pământ italian după ce a avut loc timp de mai multe ediţii pe mai multe continente. Acum, partida, în care se vor înfrunta Juventus şi Lazio, se va juca la Roma, pe Olimpico, fieful celor două cluburi din capitală, dar tradiţia arată că acest aşa zis avantaj al terenului propriu nu prea există când Lazio primeşte pe Juve.

echipe italia

Juventus – Lazio LIVE STREAM Supercupa Italiei. Juventus este şi acum echipa favorită, deşi în această vară s-a despărţit de două piese importante, Dani Alves şi, mai ales, Leonardo Bonucci, plecaţi la PSG, respectiv AC Milan. A făcut câteva achiziţii importante, în special Douglas Costa, dar şi tânărul Betancur sau Bernardeschi sunt jucători de valoare. Iar polonezul Szczesny se vrea a fi urmaşul lui Buffon între buturi, legendarul Gigi, care va împlini 40 de ani, anunţând că acesta va fi ultimul său sezon din carieră.

Supercupa Italiei: Lazio nu i-a mat  dat gol lui Juve de şapte meciuri

Juventus – Lazio LIVE STREAM Supercupa Italiei Lazio nu a reuşit mari lucruri pe piaţa de mercato, doar brazilianul Lucas Leiva de la Liverpool, venit în locul Biglia, plecat la Milan fiind un nume mai acătări. Pentru acest meci românul Ştefan Radu este incert, acuzând probleme medicale, iar banderola de căpitan i-a fost încredinaţată de Simone Inzaghi lui Lulic. Lazio nu va putea conta pe aportul unui om cheie în atac, Keita Balde, care a ajuns la un acord de transfer cu… Juventus, însă cluburile nu s-au înţeles. Nici Felipe Anderson nu are prea multe şanse de a fi pe teren.

Juventus – Lazio LIVE STREAM Supercupa ItalieiInzaghi nu are o tradiţie optimistă din 2015 încoace, de când stă pe banca lui Lazio. A pierdut toate cele patru meciuri jucate cu bianconerii şi echipa nu a mai cunoscut succesul cu Juve de mulţi an, iar în ultmele şapte confruntări directe nici măcar nu a reuşit să îi înscrie un gol lui Juve! Antrenorul lui Juventus, Massimiliano Allegri, care tocmai a schimbat prefixul de viaţă la cifra 50, spune că pentru el formaţia de start e un rebus, ştiind doar patru jucători care sigur vor fi pe teren: Buffon, Mandzukic, Dybala şi Higuain. Şi încă un lucru de reţinut: Paulo Dybala e noul Del Piero, el primind tricoul cu numărul 10.