Fotbal international

Juventus – Lazio, 2-0. Cristiano Ronaldo, un luft cât o pasă de gol! E una dintre ratările carierei!

Juventus  Lazio 20 Cristiano Ronaldo un luft cat o pasa de gol E una dintre ratarile carierei

Juventus – Lazio se joacă în etapa a 2-a din Serie A şi va fi un adevărat test important pentru Cristiano Ronaldo în aventura lui din fotbalul italian. Cele două formaţii se dueleză sâmbătă, ora 19:00, într-o partidă care va fi transmisă în format live stream pe Telekom Sport 2 şi Digi Sport 2. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.


UPDATE 21:05 / Partida s-a terminat cu scorul de 2-0 pentru Juventus. Al doilea gol al torinezilor a fost semnat de Mandzukic, care a primit o pasă cu călcâiul de la Cristiano Ronaldo. Assist-ul lui CR7 a venit însă după un luft al superstarului portughez, căruia portarul Strakosha a reuşit să îi agaţe mingea trimisă în faţa porţii de Caicedo şi să-i schimbe traiectoria fix înainte ca portughezul să o trimită în aţe.


UPDATE 20.05 / Pjanic a deschis scorul în minutul 30. Juventus Torino – Lazio e 1-0. Ronaldo încă nu a găsit drumul spre gol în Italia!


Juventus – Lazio se joacă în etapa a 2-a din Serie A. Juventus a câştigat cu 3-2 duelul cu Chievo din etapa trecută, într-un meci în care formaţia antrenată de Max Allegri a avut mari emoţii. Campioana en-titre a deschis scorul încă din primele minute ale jocului prin Sami Khedira, dar gazdele aveau să egaleze până la pauza meciului prin Stepinski. Chievo avea să producă un adevărat şoc în minutul 56 în după un penalty transformat de Giaccherini, cel care a fost faultat în careu de Joao Cancelo. Autogolul lui Bani din ultimul sfert de oră avea să o readucă pe Juventus în joc, în timp ce Bernadeschi a adus victoria în ultimul minut de prelungiri.

Juventus – Lazio se joacă în etapa a 2-a din Serie A. Cristiano Ronaldo, la primul meci important

Juventus – Lazio se joacă în etapa a 2-a din Serie A. Starul portughez a fost achiziţionat în această vară de la Real Madrid cu 100 de milioane de euro şi nu a reuşit să facă prea multe în partida contra lui Chievo. Ibericul l-a accidentat grav pe portarul Sorrentino, cel care a suferit o fractură de piramidă nasală în urma unui duel cu Ronaldo. Vârful celor de la Juventus a ieşit în evidenţă prin câteva incursiuni în benzile terenului, dar nu a reuşit să marcheze.

Lazio a avut parte şi ea de un start dificil în noul sezon din Serie A şi a pierdut în runda inaugurală duelul cu Napoli de pe teren propriu. Formaţia din capitală a deschis scorul în partida cu formaţia napoletană prin Ciro Immobile, dar echipa la care evoluează şi Vlad Chiricheş a oferit o replică solidă prin Arkadiusz Milik şi Lorenzo Insigne.

Juventus a câştigat ultimul meci direct dintre cele două formaţii, 1-0, în finalul sezonului trecut cu un gol marcat de Paulo Dybala în minutul 90+3. Formaţia lui Inzaghi a produs o mare surpriză în debutul stagiunii precedente când s-a impus cu 2-1 pe Allianz Stadium, deşi Juventus a deschis scorul prin Dougla Costa, însă Immobile a întors de unul singur soarta partidei.

Trupa din capitala Italiei i-a sfulat şi Supercupa Italiei lui Juventus în 2017, într-un nou meci în care Immobile a marcat două goluri, iar Murgia a adus victoria în minutul 90+3, după ce în prealabil Dybala a egalat cu alte două reuşite venite în minutele 85 şi 90+1. Lazio l-a pierdut în această vară pe Felipe Anderson, mijlocaşul brazilian care a decis să plece la începutul sezonului la West Ham în Premier League.

Echipele probabile:

Juventus: Szczesny- Cancelo, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro- Khedira, Pjanic- Bernadeschi, Dybala, Costa- Ronaldo

Lazio: Strakosha- Bastos, Acerbi, Radu- Marusic, Parolo, Badelj, Milinkovic-Savic, Caceres- Immobile, Caceres