Fotbal international

Juventus – Manchester United 1-2. Prima înfrângere a lui Juventus în acest sezon. Video

07.11.2018 | 23:55
Juventus  Manchester United 12 Prima infrangere a lui Juventus in acest sezon Video

Manchester United s-a revanșat pentru înfrângerea cu 0-1 suferită pe Old Trafford și a dat lovitura la Torino, unde s-a impus cu 2-1Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

Cristiano Ronaldo a deschis scorul în minutul 65 din assist-ul lui Pjanic, însă United a revenit incredibil în minutele 86 și 89. Juan Mata a înscris fantastic din lovitură liberă, iar apoi Bonucci și-a înscris în proprie poartă. E prima înfrângere pentru Juve în acest sezon, ”Bătrâna Doamnă” totalizase 13 victorii și un egal până la meciul cu United.

Juventus – Man United 1-2 (Ronaldo 65 / Mata 86, Bonucci aug 89)

Echipe de start Juventus - Man United
Echipe de start Juventus – Man United

Juventus – Manchester United LIVE STREAM pe Digi Sport și Telekom Sport

Juventus – Manchester United se joacă miercuri, de la ora 22:00, în etapa a patra din Grupa H a Ligii Campionilor. Meciul de pe “Juventus Stadium” va fi transmis live pe posturile TV Digi Sport şi Telekom Sport. Toate fazele importante şi golurile vor putea fi urmărite, începând cu ora 22:00, în format LIVE VIDEO și pe FANATIK.RO.

Campioana Italiei are un parcurs perfect atât în campionat, cât şi în Liga Campionilor. Echipa antrenată de Massimiliano Allegri a câştigat primele trei meciuri din Grupa H din UEFA Champions League, având cea mai bună defensivă, fără gol primit. Juventus este una dintre favoritele la câştigarea trofeului în Liga Campionilor, iar specialiştii susţin că formaţia italiană are şanse mari să triumfe în acest sezon.

Juventus – Man United LIVE la TV Online în Champions League

Manchester United are un sezon dezamăgitor, iar fanii echipei de pe “Old Trafford” sunt nemulţumiţi de faptul că echipa are rezultate slabe atât în campionat, cât şi în Liga Campionilor. Formaţia antrenată de Jose Mourinho a obţinut patru puncte după primele trei etape din Grupa H a Ligii Campionilor, singura victorie a “diavolilor” în UCL venind în meciul cu Young Boys Berna, disputat în deplasare, scor 3-0. În tur, Juventus a învins-o pe Manchester United, scor 1-0, pe “Old Trafford”, graţie golului marcat de Paulo Dybala. În cazul în care italienii vor obţine victoria, trupa lui Massimiliano Allegri are asigurată calificarea în optimile de finală.

Juventus - Manchester, meci din etapa a patra a Ligii Campionilor, United va fi LIVE VIDEO pe FANATIK.RO
Juventus – Manchester, meci din etapa a patra a Ligii Campionilor, United va fi LIVE VIDEO pe FANATIK.RO