Fotbal international

Incidente la Juventus – Milan! Doi fani arestaţi şi autocar vandalizat

Juventus Torino s-a impus cu dificultate în derby-ul cu AC Milan şi cu opt etape înainte de finalul sezonului din Serie A are un avans de patru puncte faţă de SSC Napoli.
01.04.2018 | 10:01
Incidente la Juventus - Milan! Doi fani arestaţi şi autocar vandalizat

Marele meci Juventus – Milan 3-1 a fost deschis de un incident neplăcut. Aflat în trafic în drumul spre stadion, autocarul oaspeţilor s-a oprit la un semafor şi a fost atacat de patru fani torinezi care au spart unul dintre geamuri.

În acel moment, în autocar se aflau trei persoane, şoferul şi doi oameni de staful Milanului, care nu au suferit răni. Doi dintre atacatori, cu vârste de 19 şi 43 de ani, au fost arestaţi de forţele de ordine. Poliţia caută şi celelalte două persoane care au participat la vandalizarea autocarului.

Bonucci a marcat împotriva foste sale formaţii în Juventus – Milan 3-1

Campioana en-titre s-a distanţat la patru puncte de Napoli, după meciul Juventus – Milan 3-1. Dybala a deschis scorul în minutul 8, pentru ca 20 de minute mai târziu, Bonucci să marcheze împotriva fostei sale echipe. Cu 11 minute înainte de final, Cuadrado a înscris, iar Khedida a închis tabela în minutul 87.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri