Fotbal international

Juventus – Parma 3-3. Nebunie la Torino! Oaspeții revin de la 1-3 și dau lovitura. Ronaldo a reușit o „dublă”

02.02.2019 | 23:23
Juventus  Parma 33 Nebunie la Torino Oaspetii revin de la 13 si dau lovitura Ronaldo a reusit o dubla

Parma a produs o mare surpriză în Serie A, remizând 3-3 la Torino cu liderul Juventus, după ce gazdele au condus cu 2-0 și 3-1. Gervinho a fost omul meciului pentru oaspeți, acesta marcând de două ori și aducând un punct nesperat.

Cristiano Ronaldo a făcut la rândul său un meci bun, reușind o „dublă”. S-au văzut însă absențele din apărarea lui Juventus, care nu i-a avut disponibil la acest meci pe Bonucci, Chiellini și Barzagli.

Juventus are nouă puncte avans față de Napoli.

Min. 90+3 – GOOOOOOOOOOL PARMA! Gervinho egalează, după o eroare a lui Mandzukic   VIDEO AICI

Min. 74 – GOOOOOOOOOL PARMA! Gervinho înscrie spectaculos cu călcâiul  VIDEO AICI

Min. 66 – GOOOOOOOL JUVENTUS! Ronaldo înscrie spectaculos cu capul  VIDEO AICI

Min. 64 – GOOOOOOOOL PARMA! Barilla reduce din diferență  VIDEO AICI

Min. 62 – GOOOOOOOOOL JUVENTUS! Marchează și Rugani  VIDEO AICI

Min. 36 – GOOOOOOOOL JUVENTUS! Ronaldo deschide scorul VIDEO AICI

UPDATE. Echipele de start

Echipe de start Juventus - Parma
Echipe de start Juventus – Parma

Meciul Juventus – Parma se dispută sâmbătă, 2 februarie, cu începere de la ora 21:30 și contează pentru etapa a 22-a din Serie A. Torinezii vin după dușul cu gheață din sferturile Cupei Italiei, prima înfrângere stagională pe plan intern, un 0-3 la Bergamo, cu Atalanta, care doare măcar prin proporțiile scorului, dar și prin faptul că la lista de probleme medicale s-a adăugat și KO-ul lui Giorgio Chiellini, alt stâlp al defensivei. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

În clasamentul Serie A Juventus privește de undeva de sus la celelalte echipe. Are 59 de puncte în 21 de etape, cu 11 mai mult decât următoarea clasată, Napoli și cu 19 peste treapta de bronz, pe care se află Inter. Parma a revenit sezonul acesta în eșalonul de elită, după ce a parcurs tot drumul înapoi, din liga a patra până în Serie A, aparține acum unui chinez și fără investiții uriașe ocupă un liniștit loc 12, cu 28 de puncte, 14 peste primul loc retrogradabil, ocupat de Bologna.

Juventus – Parma Live Stream Online pe Digi Sport și Telekom Sport

Partida Juventus – Parma are loc sâmbătă, 2 februarie, de la ora 21:30 pe stadionul Allianz din Torino și este al treilea meci din etapa a 22-a din Serie A. Meciul poate fi vizionat la televizor pe canalele Digi Sport și Telekom Sport. Totodată, puteți intra pe site-ul FANATIK.RO pentru a urmări în format LIVE VIDEO desfășurarea evenimentelor în confruntarea de la Torino.

Judecând prin prisma pozițiilor în clasament, între cele două echipe existând o diferență de 31 de puncte, prin valoarea loturilor totul conduce la ideea unui succes facil pentru Juventus, mai ales că e și dorința de reabilitare după eliminarea din Cupă. Însă antrenorul Massimiliano Allegri are probleme mari de lot, în special în apărare și totodată vrea să ma odihnească niște jucători.

Live Video Juventus – Parma pe FANATIK.RO

Astfel, pentru prima dată în ultimii opt ani nici unul dintre membrii tripletei defensive BBC nu este valid, rând pe rând căzând Andrea Barzagli, Leonardo Bonucci și acum Giorgio Chiellini. Ce e mult mai grav este faptul că toți aceștia riscă serios să nu fie pe teren nici la primul meci cu Atletico Madrid, din optimile Champions League.

Juventus - Parma. Marele pericol pentru defensiva improvizată a lui Juve este rapidul ivorian Gervinho
Juventus – Parma. Marele pericol pentru defensiva improvizată a lui Juve este rapidul ivorian Gervinho

În aceste condiții, în fața rapidului Gervinho vor sta uruguayanul Martin Caceres, revenit pentru a treia oară la Juve, unde de fiecare dată a marcat la primul lui meci și Rugani, iar laterali vor fi Cancelo și posibil Spinazzola, cu Alex Sandro pe bancă. La mijloc Khedira, Pjanic și Bernardeschi, cu Matuidi rezervă și în atac Douglas Costa, Cristiano Ronaldo și Dybala sau Mandzukic, care s-a refăcut, dar nu se știe dacă va juca de la început. Ultimul meci direct, în 2014, la Torino a fost 7-0 Juve, iar ultima victorie Parma, 4-1 în 2011. 1,20 e cota pentru victoria lui Juve, 15,00 pentru cea a Parmei și 6,40 are egalul.