Fotbal international

Juventus pregătește mutarea anului! Campioana Italiei vrea să îl transfere pe Virgil van Dijk pentru 180 de milioane de euro

02.02.2020 | 10:57
Juventus pregateste mutarea anului Campioana Italiei vrea sa il transfere pe Virgil van Dijk pentru 180 de milioane de euro
ADVERTISEMENT

Juventus pregătește transferul anului și anume torinezii vor să îl aducă pe Virgil van Dijk de la Liverpool pentru 180.000.000 de euro, anunță jurnaliștii de la thesun.co.uk.

Juventus vrea să îl transfere pe Virgil van Dijk

Virgil van Dijk este unul dintre jucătorii de bază de la Liverpool și unul dintre cei mai buni fundași din lume, iar Juventus își dorește să îl aducă la Torino pentru 180.000.000 de euro. Olandezul a ajuns la Liverpool în iarna anului 2018 de la Southampton, pentru 85.000.000 de euro și a ajuns să fie iubit în scurt timp de fanii de pe „Anfield”.

ADVERTISEMENT

Juventus l-a adus în vară pe Matthijs De Ligt de la Ajax Amsterdam, însă puștiul care a impresionat în ultima ediție de UEFA Champions League în echipa „lăncierilor” nu a reușit să se ridice la nivelul așteptărilor.

  • 28 de ani a împlinit Virgil van Dijk pe 8 iulie

„Cariera unui fotbalist este scurtă”

Virgil van Dijk a vorbit după ce a câștigat premiul de cel mai bun jucător din Champions League (sezonul 2018-2019) și a explicat că nu se gândește să plece de la Liverpool, dar niciodată nu se știe ce se poate întâmpla, motiv pentru care se bucură de fiecare moment.

ADVERTISEMENT

„Viața este scurtă, la fel și cariera de fotbalist. Îmi place să joc în această echipă, nu pot să știu până la ce vârstă voi fi la Liverpool, dar cel mai important este să trăiesc fiecare moment la maxim și să mă bucur de fiecare zi”.

În actualul sezon din Premier League, Virgil van Dijk a jucat în 25 de meciuri pentru Liverpool, pentru care a reușit să înscrie patru goluri.

ADVERTISEMENT
  • 33 de selecții și 4 goluri are Virgil van Dijk pentru naționala Olandei
  • 100.000.000 de euro este cota de piață a lui Virgil van Dijk, conform transfermarkt.com