Fotbal international

Juventus pregătește un nou contract pentru Radu Drăgușin! Ce salariu va avea românul

04.12.2020 | 17:10
Juventus pregateste un nou contract pentru Radu Dragusin Ce salariu va avea romanul
ADVERTISEMENT

Fundașul Radu Drăgușin a atras atenția tuturor când Andrea Pirlo l-a debutat direct în Champions League la meciul cu Dinamo Kiev, iar acum Juventus pregătește un nou contract pentru internaționalul român de tineret.

Ținut pe banca de rezerve la meciurile cu Lazio, Cagliari, Ferencvaros și Benevento, jucătorul român în vârstă de 18 ani a spart gheața împotriva echipei lui Mircea Lucescu, Dinamo Kiev, și a jucat 21 de minute pe postul de fundaș central alături de olandezul Matthijs de Ligt.

ADVERTISEMENT

Drăguşin a avut cifre bune la debutul pentru Juventus. Internaţionalul de tineret a atins de 27 de ori mingea şi a oferit 25 de pase precise, având un procent de reuşită de 96%.

Radu Drăgușin, aproape de a-și prelungi contractul cu Juventus

Însă, există și o mare problemă pentru Juventus în ceea ce-l privește pe Radu Drăgușin, și anume că înțelegerea dintre cele două părți expiră în vara anului viitor. Asta înseamnă că tânărul jucător român poate negocia din luna ianuarie cu orice echipă dorește.

ADVERTISEMENT

Cutoate că există și această posibilitate, cotidianul italian Tuttosport anunță că oficialii clubului Juventus pregătesc o ofertă concretă pentru a-l păstra pe Radu Drăgușin la Torino, considerând-ul unul dintre cei mai de viitor fundași ai momentului.

Conducătorii ”Bătrânei Doamne” sunt pregătiți să-i ofere internaționalului român de tineret un contrac avantajos, cu un salariu anual mai mic de un milion de euro, dar mai mare de 500.000 de euro, și garanția că va rămâne la prima echipă.

ADVERTISEMENT

La 18 ani, Radu Drăgușin ar urma să fie al cincilea fundaș central din lotul lui Andrea Pirlo, după mult mai experimentații Giorgio Chiellini, Leonardo Bonucci, Matthijs de Ligt și Merih Demiral.

Tânărul fotbalist a fost achiziționat de Juventus de la Regal București în 2018 pentru suma de 260.000 de euro, dar puțină lume știe că fotbalistul ar fi putut ajunge la FCSB sau Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

Întrebat dacă își amintește de discuțiile despre transferul lui Radu Drăgușin, actualul antrenor al oltenilor Corneliu Papură a spus nu mai știe ce s-a întâmplat, dar a primis că-și va consulta registrele.

ADVERTISEMENT