Sport

Juventus, prima reacție după plecarea lui Radu Drăgușin. Cum vede „Bătrâna Doamnă” împrumutul la Sampdoria

Fosta campioană a Italiei își dorește ca tânărul fundaș român să prindă cât mai multe meciuri în Serie A odată cu împrumutul la Sampdoria.
01.09.2021 | 13:51
Juventus prima reactie dupa plecarea lui Radu Dragusin Cum vede Batrana Doamna imprumutul la Sampdoria
ADVERTISEMENT

După îndelungi căutări, Juventus a reușit, pe ultima sută de metri, să găsească destinația potrivită pentru Radu Drăgușin. Oficialii Bătrânei Doamne speră ca până în vara anului viitor, când împrumutul său va ajunge la final, fundașul român să bifeze cât mai multe meciuri pe prima scenă a fotbalului italian, în tricoul Sampdoriei.

Echipa are, însă, un debut modest de sezon, cu doar un punct din 6 posibile, după înfrângerea suferită în fața „diavolului milanez” și remiza albă cu Sassuolo. În plus, imediat după pauza competițională prilejuită de meciurile din preliminariile CM 2020 va primi vizita campioanei Inter.

ADVERTISEMENT

Prima reacție a celor de la Juventus după plecarea lui Radu Drăgușin

Radu Drăgușin va purta oficial tricoul Sampdoriei în acest sezon, pe o durată temporară, până pe 30 iunie 2022. Această mutare reprezintă o altă șansă pentru fundașul lui Juventus de a-și încerca norocul în campionatul de top al Italiei.

După ce și-a petrecut cariera la echipele de copii ale lui Juventus, el a trecut la nivelul U23 al echipei, pentru ca uterior să fie promovat la echipa mare în sezonul 2020/2021.

ADVERTISEMENT

Apoi și-a făcut debutul la prima echipă în decembrie 2020, în Champions League, pentru ca apoi să joace și în campionat, la distanță de câteva zile.

Radu pleacă din Torino câștigând Cupa Italiei Serie C, câștigată în sezonul 2019/2020 cu echipa U23 a lui Juventus, precum și Super Cupa și Cupa Italiei, câștigate cu prima echipă în ediția trecută. Mult noroc, Radu!”, se arată în mesajul publicat pe site-ul oficial al celor de la Juventus.

ADVERTISEMENT

Fanii  „au luat foc”: „Drăgușin e de 100 de ori mai bun decât Rugani”

Chiar dacă a cochetat deja cu echipa mare a „Bătrânei Doamne”, având patru prezențe în sezonul precedent, sub comanda lui Andrea Pirlo, actualul antrenor, Massimiliano Allegri l-a preferat în locul său pe Daniele Rugani. O decizie care a stârnit, însă, furia suporterilor.

Rugani nu e bun nici măcar la echipa Under 23. Drăgușin e de 100 de ori mai bun. Să aflu că el rămâne este o jignire la inteligența noastră, a fanilor. Să-l păstrezi pe Rugani este o primă declarație de sinucidere

ADVERTISEMENT

Dacă aș putea alege pe altcineva în locul lui Rugani, l-aș alege mai degrabă pe Montero (n.r. Montero are 49 de ani și s-a retras în 2007) să joace…chiar și acum”, au fost doar câteva dintre comentariile postate, nu cu mult timp în urmă, pe rețelele de socializare.

Agentul lui Rugani rămâne ferm pe poziție: „Juve vrea să-l păstreze”

În vârstă de 27 de ani, fundașul central Daniele Rugani a fost împrumutat în stagiunea precedentă la Rennes și Cagliari, iar acum s-a întors să-și încerce norocul la Juventus, cu care se află sub contract până în vara lui 2023.

Dacă Juve voia să-l vândă, putea să o facă oricând voia. În acest moment, ei vor să-l păstreze, pentru că Allegri are o anumită idee despre defensivă și se pare că va continua așa”, a declarat agentul său, Davide Torchia.

ADVERTISEMENT