Fotbal international

Juventus primește ajutor de la fiscul italian pentru a-l transfera pe Ronaldo

09.07.2018 | 08:28
Ronaldo se întâlnește cu președintele lui Juventus în Grecia
ADVERTISEMENT

Ronaldo este așteptat în continuare să ajungă la Torino pentru a semna cu Juventus. Faptul că în Italia va trebui să plătească o taxă de “doar” 100 de mii de euro pe an pentru veniturile realizate la nivel mondial ar putea să fie unul dintre motivele pentru care Ronaldo ar spune da lui Juve, după ce în Spania a avut probleme cu legea din cauză că nu și-a plătit impozitele.

Cristiano Ronaldo a fost la un pas să ajungă la închisoare în Spania pentru că nu și-a plătit impozitele. A fost acuzat de evaziune fiscală și a făcut un acord cu autoritățile spaniole pentru a plăti o amentă de 18,8 milioane de euro, recunoscând că este vinovat. Ronaldo a fost condamnat, totuși, la doi ani de închisoare cu supendare.

ADVERTISEMENT

Juventus primește ajutor de la fiscul italian pentru a-l transfera pe Ronaldo

În Italia nu va mai trebui să încalce legea. Fiscul italian pare mult mai permisiv decât cel spaniol. Normele italiene prevăd că cetățenii care își mută reședința fiscală în Italia vor plăti o taxă de 100 de mii de euro pe an pentru veniturile realizate la nivel mondial. În acete condiții, Ronaldo nu ar mai trebui să își facă griji pentru taxele pe care va trebui să le plătească pentru salariul de 30 de milioane de euro pe an pe care îl va primi la Juventus.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri