Fotbal international

Video. Aroganţa lui Zlatan pentru CR7! ”Vreau să văd asta de la el”

Cristiano Ronaldo este pe buzele tuturor după meciul magnific reuşit în faţa lui Juventus Torino în care a marcat două goluri pentru Real Madrid.
04.04.2018 | 11:02
Video Aroganta lui Zlatan pentru CR7 Vreau sa vad asta de la el

Jucători din întreaga lume şi-au exprimat admiraţia pentru golul din foarfecă marcat de starul portughez în partida Juventus – Real Madrid 0-3, singurul care nu a fost impresionat a fost genialul atacant suedez Zlatan Ibrahimovic.

”Este un gol frumos, dar ar trebui să încerce de la 40 de metri ca mine”, a spus Zlatan Ibrahimovici pentru ESPN, amintind de reuşita sa din partida Anglia – Suedia, de pe Wembley, disputată la 14 noiemnrie 2012.

Ronaldo, omagiat după Juventus – Real Madrid 0-3

Fostul jucător al fornaţiei Real Madrid, Alvaro Arbeloa, s-a arătat încântat de reuşita portughezului din meciul Juventus Real Madrid 0-3: ”Cristiano Ronaldo poate să plece de pe Pământ şi să joace împotriva marţienilor. Aici a făcut totul”, a scris Arbeloa pe Twitter.

Şi vedeta NBA LeBron James a fost impresionată de golul portughezului. ”Nu sunteţi distraţi? Nu este nici măcar corect. Urât!”, a notat baschetbalistul. ”Doar câţiva dintre noi pot face asta”, a scris şi englezul Peter Crouch, în timp ce fotul fotbalist al madrilenilor, Michael Owen, a spus: ”OMG. Te rog, dacă faci un lucru, asigură-te că vezi al doilea gol al lui Ronaldo. Primul a fost minunat. Nu am cuvinte să-l descriu pe al doilea”.

 

Are You Not Entertained!?!?! @cristiano That’s just not even fair. Nasty!!

A post shared by LeBron James (@kingjames) on

Tags: