Video. Aroganţa lui Zlatan pentru CR7! ”Vreau să văd asta de la el”

Vicentiu Dinescu   
in Stiri sportive
04/04/2018, 11:02
Video. Aroganţa lui Zlatan pentru CR7! ”Vreau să văd asta de la el”

Jucători din întreaga lume şi-au exprimat admiraţia pentru golul din foarfecă marcat de starul portughez în partida Juventus – Real Madrid 0-3, singurul care nu a fost impresionat a fost genialul atacant suedez Zlatan Ibrahimovic.

”Este un gol frumos, dar ar trebui să încerce de la 40 de metri ca mine”, a spus Zlatan Ibrahimovici pentru ESPN, amintind de reuşita sa din partida Anglia – Suedia, de pe Wembley, disputată la 14 noiemnrie 2012.

Ronaldo, omagiat după Juventus – Real Madrid 0-3

Fostul jucător al fornaţiei Real Madrid, Alvaro Arbeloa, s-a arătat încântat de reuşita portughezului din meciul Juventus Real Madrid 0-3: ”Cristiano Ronaldo poate să plece de pe Pământ şi să joace împotriva marţienilor. Aici a făcut totul”, a scris Arbeloa pe Twitter.

Şi vedeta NBA LeBron James a fost impresionată de golul portughezului. ”Nu sunteţi distraţi? Nu este nici măcar corect. Urât!”, a notat baschetbalistul. ”Doar câţiva dintre noi pot face asta”, a scris şi englezul Peter Crouch, în timp ce fotul fotbalist al madrilenilor, Michael Owen, a spus: ”OMG. Te rog, dacă faci un lucru, asigură-te că vezi al doilea gol al lui Ronaldo. Primul a fost minunat. Nu am cuvinte să-l descriu pe al doilea”.

 

Are You Not Entertained!?!?! @cristiano That’s just not even fair. Nasty!!

A post shared by LeBron James (@kingjames) on

Ştirea MOMENTULUI

Coregrafie spectaculoasă a sârbilor la Steaua Roşie Belgrad – Napoli! Belodedici, invitat special la meci! Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×