Ronaldo are lumea la picioare! ”De pe ce planetă vine?”

Vicentiu Dinescu   
în Stiri sportive
04/04/2018, 00:12
Ronaldo are lumea la picioare! ”De pe ce planetă vine?”

Starul portughez a marcat două goluri în partida Juventus – Real Madrid 0-3, dintre care unul cu o foarfecă superbă. Pozele de la cea de-a doua reuşită a lui Ronaldo fac înconjurul redacţiilor de sport.

”Cristiano, prestaţie stelară”, a scris Marca, în timp ce jurnaliştii de la As se întreabă ”De pe ce planetă vine?” şi scriu că ”Ronaldo a marcat un gol pentru posteritate. Un gol de epocă într-o partidă în care Real Madrid a ştiut să sufere şi să supravieţuiască”.

”Toţi în picioare pentru Ronaldo”, a scris presa italiană dup Juventus – Real Madrid 0-3

Chiar şi presa din Catalonia laudă prestaţia starului portughez în meciul Juventus – Real Madrid 0-3. ”Cristiano Ronaldo distruge Juventus”, a scris El Mundo Deportivo, în timp ce Sport titrează ”Real Madrid abuzează de Juventus şi este deja în semifinale”.

Presa italiană este şi ea la picioarele atacantului ”galacticilor”. ”Toţi în picioare pentru Ronaldo”, a titrat Gazzetta dello Sport, ”Marţianul Ronaldo. Juve copleşită de Real”, a scris Corriere dello Sport, în timp ce Tuttosport a dat titlul ”Ronaldo, REALmente fenomenal. Juve umilită”.

Cristiano Ronaldo a marcat două goluri şi a fost omul meciului în partida pe care Real Madrid a câştigat-o în deplasare cu Juventus Torino, scor 3-0, în prima manşă a sferturilor de finală ale Champions League.

Închide ×