Reacţie genială a lui Zidane! ”Golul meu a fost mai frumos”

Vicentiu Dinescu   
in Stiri sportive
04/04/2018, 09:49
Reacţie genială a lui Zidane! ”Golul meu a fost mai frumos”

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Tehnicianul Zinedine Zidane a declarat că golul marcat din foarfecă de starul portughez în meciul Juventus – Real Madrid 0-3 este unul dintre cele frumoase din istorie, dar cel înscris de el în finala Champions League din 2002 a fost mai frumos.

”Golul lui Cristiano este unul dintre cele mai frumoase din istorie, dar al meu, de la Glasgow, a fost mai frumos. Trebuie să-ţi scoţi pălăria după un gol de asemenea calitate. A făcut multe lucruri şi sunt bucuros pentru ce a realizat. La acel gol m-am simţit cum s-a simţit toată lumea, sunt antrenor, dar şi un fan al fotbalului”, a spus Zidane, conform Marca.

Zidane, reacţie genială după golul lui Ronaldo din meciul Juventus – Real Madrid 0-3

Zidane şi-a pus mâinile în cap după reuşita din foarfecă a lui Ronaldo la meciul Juventus – Real Madrid 0-3, nevenindu-i să creadă ce execuţie a reuşit jucătorul său. Apoi s-a întors către cei din staff şi nici nu putea să se bucure. Reacţia francezului a devenit rapid virală pe internet.

Zinedine Zidane a înscris cu un voleu din lateral golul de 2-1 pe Hampden Park, stabilind scorul final în ultimul act al Champions League, ediţia 2001/2002, câştigată de Real Madrid în faţa formaţiei Bayer Leverkusen.

Închide ×