Ce primire a avut “duşmanul” Ronaldo la Torino! Vezi cum a răspuns portughezul

Ionut Neamţu    Sorin Dumitrescu   
in Galerie foto
03/04/2018, 09:02
Ce primire a avut “duşmanul” Ronaldo la Torino! Vezi cum a răspuns portughezul GALERIE FOTO

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Cristiano Ronaldo este inamicul public numărul 1 pentru Juventus în meciul pe care Real Madrid îl va juca marţi seară la Torino în prima manşă a sfertului de finală din Champions League. Portughezul este cel care a marcat jumătate dintre golurile cu care echipa sa a nimicit trupa lui Max Allegri în finala din vara lui 2017 de la Cardiff cu 4-1. Simpla lui prezenţă pe teren produce stări de panică, cunoscută fiind abilitatea sa de a apărea perfect la finalizare.

Aşadar, toate motivele pentru ca venirea lusitanului în capitala Piemontului să reprezinte un real motiv de îngrijorare pentru suporterii bianconerilor şi în nici un caz un prilej de a-l întâmpina cu flori pe cel care se anunţă din nou principalul perico pentru buturile veteranului Gigi Buffon. Însuşi experimentatul portar recunoaşte că atunci când joci împotriva lui Real Madrid trebuie să te gândeşti mai întâi că joci împotriva lui Cristiano Ronaldo.

Portughezul nu s-a apropiat de fani

Însă CR7 a devenit de mult un brand, nu degeaba având cei mai mulţi următoritori pe reţele de socializare. Astfel încât, la sosirea delegaţiei lui Real Madrid la hotelul Golden Palace din Torino Ronaldo nu a fost întâmpinat cu huiduieli şi ameninţări. Starul campioanei Europei în ultimel două ediţii a avut parte de o surpriză cu adevărat neaşteptată, însă nu a răspuns pe măsură, poate şi din raţiuni de securitate.

Câteva sute de oameni au venit cu mai bine de două ore înainte ca delegaţia lui Real să ajungă la hotel şi s-au postat în faţa stabilimentului, poliţia fiind nevoită să instaleze nişte garduri de protecţie, pentru a ţine situaţia sub control. Sosirea lui Ronaldo a prilejuit o neaşteptată manifestare de simpatie şi imediat au apărut carneţelele de autografe, iar amatorii de selfi-uri au ptregătit telefoanele. Însă, dezamăgirea a fost mare, dar probabil că nu exista altă cale. Portughezul a făcut doar cu mâna înspre admiratorii săi, fără a se apropia de ei şi a intrat în hotel.

Închide ×