Juventus, amendă drastică după incidentul xenofob de la meciul cu Sepsi

Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
11/04/2018, 16:43
Juventus, amendă drastică după incidentul xenofob de la meciul cu Sepsi

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

UPDATE 16.40 Comisia de Disciplină a anunţat sancţiunile pentru clubul şi oficialii lui Juventus Bucureşti după scandalul dinaintea meciului cu Sepsi, pierdut cu scorul de 0-2. Astfel, clubul Juventus a fost amendat cu 10.000 de lei, Paul Terteleac, directorul sportiv al bucureştenilor, a fost sancţionat cu 6.500 de lei, iar crainicul Gheorghe Mihail a primit o amendă de 2.500 de lei.


Oficialii formaţiei Juventus Bucureşti i-au primit la stadionul “Anghel Iordănescu” pe fanii maghiari ai lui Sepsi OSK Sfântu Gheorghe cu o melodie plină de mesaje xenofobe şi vulgare – vezi detalii, iar trupa din Bucureşti riscă să primească o sancţiune dură. 

Juventus Bucureşti poate primi 6 puncte de penalizare, dar şi o amendă de 25.000 de euro, chiar dacă Laszlo Dioszegy, patronul lui Sepsi OSK, nu a făcut plângere. FRF s-a sesizat în legătură cu incidentul de la meciul cu Juventus şi a trimis cazul la Comisia de Disciplină.

“Nu se poate aşa ceva în 2018!”

“Nu se poate aşa ceva în 2018, nişte melodii care au fost puse de un prost care n-are minte. Sperăm să se facă ceva pentru că nu e normal să vii la stadion şi să fii înjurat aşa. Asta e xenofobie, ce să mai zic?! Ură, ură dar de ce, nu ştiu…”, a spus Attila Hadnagy.

Închide ×