Fotbal international

Juventus s-a calificat greu în finala Cupei Italiei după 0-0 acasă cu Milan! Cristiano Ronaldo, prima reacţie după ce a ratat un penalty. Video

13.06.2020 | 12:26
Juventus sa calificat greu in finala Cupei Italiei dupa 00 acasa cu Milan Cristiano Ronaldo prima reactie dupa ce a ratat un penalty Video
ADVERTISEMENT

Juventus s-a calificat cu greu în finala Cupei Italiei, după ce a remizat pe teren propriu cu AC Milan, 0-0, în manșa a doua a semifinalelor, în tur scorul fiind 1-1.

Calificare la primul meci jucat de Juventus de la reluarea fotbalului din Italia

UPDATE: 13 iunie, ora 12:00 Cristiano Ronaldo a găsit puterea să fie plin de umor după ce a irosit lovitura de la 11 metri, a doua de când joacă la Juventus, după cel ratat cu Chievo în campionat sezonul trecut.

ADVERTISEMENT

“Văd mai multe tweeturi despre penaltyul irosit de Ronaldo decât despre primele trei săptămâni de Bundesliga”.

Şi antrenorul Maurizio Sarri pune ratarea pe seama ghinionului. “Nu e obișnuit să rateze. Balonul a lovit interiorul stâlpului, se putea duce oriunde, dar n-a ajuns în plasă. Neșansă. Eroarea probabil că i-a influențat tot jocul”.

ADVERTISEMENT

Iar Leonardo Bonucci asigură că în finală vom vedea un Cristiano Ronaldo mare: “Miercuri, veți vedea un mare Juve și un mare Ronaldo”. Miercuri, pe “Olimpico” din Roma va fi ultimul act al Cupei Italiei.”


Juventus s-a calificat în finala Cupei Italiei, partida devenind mult mai simplă pentru torinezi încă din minutul 17, atunci când Ante Rebic a primit direct cartonașul roșu pentru o intrare periculoasă.

ADVERTISEMENT

Totuși, Juventus nu a profitat de avantajul numeric, nereușind să înscrie, dar elevii lui Maurizio Sarri au reușit să se califice în finala Cupei Italiei, ceea ce era un obiectiv important pentru torinezi.

Cristiano Ronaldo a ratat un penalty în minutul 16, când a trimis în bara din dreapta porții lui Donnarumma, care ghicise colțul, dar fusese aproape învins de starul portughez.

ADVERTISEMENT

Ultimele patru penalty-uri ratate de Cristiano Ronaldo au fost în ani diferiți

Nu se întâmplă des ca Cristiano Ronaldo să rateze penalty-uri, iar statisticile vorbesc de la sine, pentru că ultimele patru penalty-uri ale starului portughez au fost ratate în ani diferiți.

Ultimele patru penalty-uri ratate de Cristiano Ronaldo:

  1. Iunie 2020 – într-un meci cu AC Milan
  2. Ianuarie 2019 – într-un meci cu Chievo Verona
  3. Iunie 2018 – într-un meci cu Iran
  4. Noiembrie 2017 – într-un meci cu Malaga

Totuși, Cristiano Ronaldo se poate resemna, mai ales că recent a devenit cel mai bogat jucător din istoria fotbalului, depășind pragul de 1 miliard de euro, performanță reușită doar de alți doi sportivi, și anume Floyd Mayweather și Tiger Woods.

Cristiano Ronaldo rămâne un fotbalist model și chiar dacă a împlinit 35 de ani, starul portughez își continuă ritualul din perioada în care era la începutul carierei, și anume se pregătește intens și ajunge mai devreme la antrenamente.

Totodată, portughezul a fost implicat și în mai multe campanii împotriva coronavirusului.

Cristiano Ronaldo a avut și un mesaj pentru întreaga planetă, în care îi roagă pe oameni să respecte reglementările impuse de autorități în lupta cu coronavirusul.

„Lumea traversează un moment extrem de dificil care cere multă atenţie şi grijă din partea noastră. Vă vorbesc nu în calitate de jucător de fotbal, ci un fiu, părinte şi om preocupat de ceea ce afectează întreaga lume.

Este important să respectăm sfaturile Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii şi ale instituţiilor care decid cum să ieşim din această situaţie.

Viaţa umană trebuie să primeze în faţa altor interese”, și-a început portughezul discursul.

„Vreau să aflaţi că sunt alături de toţi cei care au pierdut pe cineva drag şi sunt alături de cei care luptă împotriva epidemiei precum coechipierul meu, Daniele Rugani.

Mulţumesc tuturor doctorilor extraordinari care îşi riscă viaţa pentru a o salva pe a altora”, a transmis Cristiano Ronaldo.

  • 60.000.000 de euro este cota de piață a lui Cristiano Ronaldo, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT