Fotbal international

Juventus – Sampdoria 2-1 în Serie A. Oaspeții au avut un gol anulat de VAR în prelungiri

29.12.2018 | 14:55
Juventus  Sampdoria 21 in Serie A Oaspetii au avut un gol anulat de VAR in prelungiri

Partida Juventus – Sampdoria, din etapa cu numărul 19 din Serie A, s-a disputat sâmbătă, de la ora 13:30, pe Allianz Stadium. ”Bătrâna Doamnă” s-a impus cu scorul de 2-1 la capătul unui meci în care Cristiano Ronaldo a reușit să marcheze o “dublă.” Oaspeții au avut un gol anulat în prelungirile meciului, după ce arbitrul l-a validat inițial, iar ulterior a consultat VAR și a decis că golul a fost înscris din offside. Juventus este lider în Serie A, cu 53 de puncte, în timp ce Sampdoria e pe locul 5, cu 29 de puncte. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.


Fluier final! Juventus – Sampdoria 2-1.

Minutul 90+2. Saponara a adus egalarea pentru Sampdoria. Golul a fost anulat după ce arbitrul a consultat VAR și a decis offside.

Minutul 65. Execută Ronaldo și marchează pentru 2-1.

Minutul 62. Penalty pentru Juventus! Bate Ronaldo.

Pauză! Juventus – Sampdoria e 1-1!

Min. 32  – Penalty pentru Sampdoria! Quagliarella înscrie fără emoții.

Min. 2 – Cristiano Ronaldo punctează încă din startul meciului cu un șut din colțul careului mare.


UPDATE, ora 13:30 / A început meciul.


UPDATE, ora 13:12 / S-au anunțat echipele de start.


Juventus Torino nu a cunoscut înfrângerea până acum în acest sezon de Serie A, înregistrând doar două remize: 1-1 acasă cu Genoa și 2-2 pe terenul Atalantei. Campioana ultimelor șapte sezoane se îndreaptă cu pași mari către un nou titlu, având deja un avans de nouă puncte în clasamentul din Serie A față de principala urmăritoare SCC Napoli.

Juventus – Sampdoria Live Stream Online la TV Digi Sport 1 și Telekom Sport 1

Partida Juventus – Sampdoria se va disputa sâmbătă, de la ora 13:30 și va fi transmisă în direct de Digi Sport 1 și Telekom Sport 1. Toate fazele importante şi golurile vor putea fi urmărite în format LIVE VIDEO pe FANATIK. Cele două formații s-a mai întâlnit de 38 de ori, iar torinezii au un avantaj considerabil: 21 de victorii, zece remize și doar șapte înfrângeri. Sampdoria a produs o mare surpriză în sezonul precedent când a învins campioana acasă cu 3-2, dar ultimul succes la Torino datează din ianuarie 2013.

Pentru meciul de sâmbătă, Massimiliano Allegri va fi lipsit de câteva piese importante: uruguayanul Rodrigo Bentancur este suspendat, iar fundașii Andrea Barzagli și Joao Cancelor sunt accidentațși. Pe lista incerților se află Federico Bernadeschi, Juan Cuadrado, Moise Kean și Blaise Matuidi.

Serie A LIVE VIDEO şi STREAM pe FANATIK

De partea cealaltă, Sampdoria traversează un sezon excelent și spre marea uimire a specialiștilor a urcat pe locul 5 și luptă pentru un loc în Champions League. Antrenorul Marco Giampaolo nu-l va putea folosi pe danezul Joachim Andersen care este suspendat, dar își pune toate speranțele în veteranul Fabio Quagliarella, aflat într-o formă de zile mari. Mai mult, președintele Massimo Ferrero a anunţat își va face o frizură “a la Nainggolan” dacă Sampdoria câştigă la Torino.

Juventus este văzută ca mare favorită în această întâlnire având o cotă la victorie de 1,23. Un succes puțin scontat al genovezilor este cotat la 13,00, iar egalul la 6,20. Bookmakerii oferă o cotă de 3,40 că nu se va înscrie în prima repriză și de 2,35 ca ambele formații să înscrie în cele 90 de minute.