Fotbal international

Juventus – Sassuolo 2-1 în Serie A. Ronaldo a marcat primele goluri pentru campioana Italiei

16.09.2018 | 18:03
Juventus  Sassuolo 21 in Serie A Ronaldo a marcat primele goluri pentru campioana Italiei

Juventus Torino s-a impus cu scorul de 2-1 în confruntarea cu Sassuolo, din etapa a 4-a din Serie A. După 3 meciuri în care nu găsise drumul spre poartă, Cristiano Ronaldo a marcat o dublă pentru campioana Italiei. Juventus este lider în clasament, cu 12 puncte.


UPDATE 18.00 / Fluier final în Juventus – Sassuolo. Torinezii se impun cu scorul de 2-1.


UPDATE 17.55 / Babacar a redus din diferență pentru Sassuolo.


UPDATE 17.35 / Ronaldo a prins gustul golului și a marcat din nou. E 2-0 pentru Juventus.


UPDATE 17.20 / Goool, Junventus! Cristiano Ronaldo a marcat primul gol de la transferul la campioana Italiei.


UPDATE, ora 15:21 / S-au anunțat echipele de start pentru meciul Juventus – Sassuolo. Max Allegri a aruncă în luptă tridentul ofensiv format din Dybala, Mandzukic și Ronaldo.


Pe de altă parte, fanii torinezi încă așteaptă primul gol al superstarului Cristiano Ronaldo. Venit în această vară de la Real Madrid, atacantul portughez a avut câteva oportunități de a înscrie în meciurile precedente, dar încă nu a reușit să spargă gheața în fotbalul italian.

Juventus – Sassuolo Live Video pe Digisport 3

Întâlnirea Juventus – Sassuolo poate fi urmărită live la TV pe postul Digisport 3. De asemenea, www.fanatik.ro te va ține la curent cu toate fazele importante ale meciului și vei putea vedea în format video toate golurile. Dacă doriți să urmăriți live stream partida dintre Juventus Torino și Sassuolo o puteți face online și de pe gadgeturile pe care le dețineți, telefon, laptop, etc.

Acest meci reprezintă a patra șansă a lui Cristiano Ronaldo de a înscrie primul său gol în Serie A, dar nu va fi deloc ușor deoarece Sassuolo este revelația acestui început de sezon. Antrenată de fostul jucător de la CFR Cluj, Roberto De Zerbi, Sassuolo a strâns șapte puncte în primele trei etape și este neînvinsă.

Live Stream Juventus – Sassuolo. Un alt mod de a vedea meciul Online

O altă modalitate Live Stream de a vedea meciul dintre Juventus Torino și Sassuolo este pe Telekom Sport 2. Aici, telespectatorii pot vedea dacă Sassuolo reușește o nouă surpriză de proporții, după ce în runda inaugurală a învins-o pe Inter Milano cu scorul de 1-0.

Cristiano Ronaldo încă nu a înscris în Serie A, dar speră so facă în partida Juventus - Sassuolo
Cristiano Ronaldo încă nu a înscris în Serie A, dar speră so facă în partida Juventus – Sassuolo

Va fi destul de greu pentru micuța formație din Reggio Emilia, deoarece toate cifrele sunt în favoarea gazdelor. Juventus a câștigat ultimele șase meciuri directe pe teren propriu, în cinci din ele nu a primit gol, iar în ultimele patru a înscris de cel puțin două ori.

Echipele probabile Juventus – Sassuolo. Fără Chiellini și Pjanic

Dacă superstarul Cristiano Ronaldo va fi pe teren la întâlnirea cu Sassuolo, antrenorul Massimiliano Allegri a anunțat că nu îi va avea la dispoziție pe fundașul Giorgio Chiellini și pe mijlocașul Miralem Pjanic. Aceștia vor fi înlocuiți, cel mai probabil de Mehdi Benatia și Emre Can. Ținând cont că la mijlocul săptămânii va întâlni în deplasare FC Valencia în primul meci din actualul sezon de Champions League, Allegri ar putea să-l odihnească pe fundașul stânga brazilian Alex Sandro. În acest caz, titular va evolua Mattia De Sciglio.

Echipe probabile:

Juventus (4-3-3): Szczesny – Cancelo, Bonucci, Benatia, De Sciglio – Khedira, Emre Can, Matuidi – Bernadeschi, Ronaldo, Mandzukic.

Sassuolo (3-4-3): Consigli – Ferrari, Magnani, Santos – Lirola, Locatelli, Duncan, Rogerio – Berardi, Babacar, Boateng.

Juventur – Sassuolo, etapa IV Serie A – cote și ponturi la pariuri 

Juventus este considerată mare favorită în partida cu Sassuolo, având o cotă la victorie de 1,25. O mare surpriză, victoria oaspeților este cotată la 13,00, iar rezultatul de egalitate la 5,70. Varianta ca ”Bătrâna Doamnă” să câștige meciul la un singur gol diferență are o cotă de 4,20.

Bookmakerii oferă o cotă de 1,52 pentru ca Ronaldo să spargă gheața și să înscrie primul gol în Serie A, dar cota crește la 3,10 dacă alegeți varianta ca portughezul să înscrie primul sau ultimul gol al meciului. În cazul în care veți miza că portughezul va înscrie direct din lovitură liberă veți primi o cotă de 6,00.